Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek hogy néz ki Jézus?

Szerintetek hogy néz ki Jézus?

Figyelt kérdés

Ti hogy képzelitek el? Nem vitázni akarok, nem kérek retardált válaszokat! Csak a velemenyetekre vagyok kíváncsi.

Szerintem kedves, ban a hajú barna szemü mélyebb hangú magas fehér ruhás és szeretetteljes.

2022. febr. 15. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Halottan.

Viccet félre téve pedig ott van a torinói lepel például. Akkor mi a kérdés?

2022. febr. 15. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:

A torinói lepel jó kiindulás, ahogy az első hozzászóló írta.

Én azt tenném hozzá, hogy van egy zseniális történet, az Igazából Mennyország. Filmet is készítettek belőle, érdemes megnézni. Arról szól, hogy egy kisfiú felment a mennybe, majd visszajött. Sokat kérdezgették, hogy hogyan néz ki Jézus, mutogattak neki képeket, de mindegyikre azt mondta a srác, hogy nem ilyen.

Van egy lány, Akiane Kramarik, aki 8 évesen festette le Jézust. A festményre mondta a fiú, hogy ilyen Jézus.

A festmény: [link]

Érdemes megnézni a többi festményt is, zseniális a lányka.

2022. febr. 15. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:

@2! Az a kép libabörözik. :d

De amúgy nem szabad ebből kultuszt csinálni. Biztos bizniszt csináltak ebből.

2022. febr. 15. 18:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt a filmet Én is láttam és zseniális!
2022. febr. 15. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Jézus egy palesztinai zsidó volt, úgy nézhetett ki mint egy közel-keleti, nem kell ehhez a torinói lepel.
2022. febr. 15. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Jezusnak kek szeme volt.
2022. febr. 16. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!