Valaki le tudja nekem írni a messiási csodákat?
Figyelt kérdés
Szóbelire kellenének.Elég a cím is de lehet részletezve is.2022. febr. 13. 09:00
1/9 anonim válasza:
Már négyen elég jól és érthetően leírták.
Az Újszövetségben megtalálod, akár a neten is.
2/9 anonim válasza:
Nem írom le.
Legyen annyi önállóságod, hogy utána nézel.
3/9 anonim válasza:
Ja, és nem vagyok keresztény.
#2 voltam.
4/9 anonim válasza:
Biblia újszövetség , neten is kikeresed . Kutass a lustaság linkeskedés helyett .
5/9 Közveszélyes Kontár válasza:
szobeli?
vagyis nem tanultad meg?
6/9 anonim válasza:
Itt fel van sorolva.. Wikipédia Jézus csodának listája.
7/9 anonim válasza:
Csiribi csiriba csibiribi csabrabaka csibiribika változzon borrá a víz. De a Harry Potterbe látványosabb varázslások voltak főleg a vége felé.
8/9 anonim válasza:
Az Újszövetséget a szemkapráztató mesefilmmel összevetni, annyi mintha azt mondanád anyádnál és apádnál csak jobb emberek vannak.
9/9 anonim válasza:
Jézus sok olyan csodákat tett, amik nem is lettek megírva a Bibliában. Amikről van feljegyzés:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!