Szerintetek kapcsolatba tudok lépni az őrangyalommal valahogy?
Figyelt kérdés
Több olyan szent ről hallottam már, akik látták az őrangyalukat. Ez lehetséges?2022. febr. 13. 23:04
11/17 A kérdező kommentje:
9-es
Ezt Én is tudtam, csak azért tettem fel a kérdést., mert kíváncsi voltam, hányadik lesz a normál válasz. De köszönöm a válaszokat. Ezek szerint vannak normális emberek.
7-es jó a humorod
2022. febr. 14. 07:02
12/17 anonim válasza:
"Ezt Én is tudtam, csak azért tettem fel a kérdést., mert kíváncsi voltam, hányadik lesz a normál válasz. De köszönöm a válaszokat. Ezek szerint vannak normális emberek."
Tehát a metró és busz elé ugráló ember neked a normális?
Attól még hogy valamelyik válasz nem ért egyet veled vagy hiszi el azt amit te attól még normális válasz lesz.
13/17 anonim válasza:
Szia, ha kapcsolatba akarsz lépni vele, akkor imádkozz. Csak szólítsd meg, és mondjad el neki, amit szeretnél.
14/17 anonim válasza:
#13. - "őrangyalhoz" nem imádkozunk...
Ezt kitől hallottad ?
Javaslom neked : Máté evangéliuma (6:5-13)
15/17 anonim válasza:
Mert ott megtiltják hogy imán keresztül szóljon hozzá az ember? De ha figyel akkor lehet ha simán elmondod akkor is meghallja nem?
16/17 anonim válasza:
Igen, a katolikus egyház szerint az ima nem imádást jelent, hanem egyszerűen csak megszólítod, és elmondod neki azt, amit szeretnél. Nem is kell ámennel zárni, lehet máshogy is, mondjuk köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!