Kapcsolatba akár lépni velem az őrangyalom?
Mindenfelé tollakat találok. A hálószobában is, pedig nincsen tollas ágyneműm. Ezenkívül rengeteget szédülök,zúg a fülem, és furcsa hideg nyomó, bizsergő érzésem van a homlokomon. Valahogy érzem, hogy akár valamit tőlem, és nagy szükségem is lenne most rá. Nagyon nagy. Hogyan tudnék vele kapcsolatba lépni?
Légy szíves ne trollkodjátok szét a kérdésemet,nekem ez nagyon fontos!
Akár privátbankár is nagyon megköszönöm a segítséget, biztos vagyok benne, hogy van itt olyan, aki tudja a megoldást!
Szóval szerinted az őrangyalod tollakat varázsolt elő a semmiből? Akkor ilyen erővel elővarázsolhatott volna egy cetlit is, egy ilyen felirattal: "Szia, szeretnék veled beszélni, ilyen és ilyen módon léphetsz velem kapcsolatba. Puszi: az őrangyalod."
A tüneteiddel menj orvoshoz. A tollakkal kapcsolatban nem tudok biztosat mondani - talán madártollakat fúj be a szél a nyitott ablakon? Velem már megtörtént, igaz, csak nagy ritkán 1-2 darab volt, nem ilyen sok.
Ha az őrangyalod kapcsolatba akarna veled lépni, simán megtehetné. Mi a fenéért szórna szét tollakat?
Simán csak beteg vagy, menj orvoshoz a fülzúgással és a többivel.
* privátban akár. Autokorrekt.
Makk egészséges vagyok.
Mikor egyedül vagy, szólítsd meg.
Kérd meg, hogy jelenjen meg neked, mert nagy szükséged van rá.
Utána valahogy jelet ad magáról, lehet ez álmodban is.
Vagy a másik verzió, hogy nagy ívben sz*rni fog rád, mint rám is.
lehetőleg egyedül és úgy hogy senki ne hallja ,mert bolondnak fognak nézni.
Beszélsz hozzá!
Azt hiszed nem hallja amit mondasz?
Pedig még azt is látja amit gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!