Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek kapcsolatba tudok...

Szerintetek kapcsolatba tudok lépni az őrangyalommal valahogy?

Figyelt kérdés
Több olyan szent ről hallottam már, akik látták az őrangyalukat. Ez lehetséges?
2022. febr. 13. 23:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem tűzz ki valami reálisabb célt. Eleve nem is tudjuk, hogy van-e őrangyalod.

Meg azért azt se tudjuk 100%-ig hogy azok a szentek esetleg nem-e hallucináltak. Főleg ha koplaltak, vagy esetleg ostorozták magukat előtte.

Persze te is megpróbálhatod. De ne számíts rá, hogy szentté nyilvánítanak.

2022. febr. 13. 23:27
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok koplalni meg ilyenek! Én rendes vallásos ember vagyok. Csak kíváncsi voltam, hogy láthatom-e az őranygyalom.
2022. febr. 13. 23:34
 3/17 anonim ***** válasza:
42%

❤️ HÁT Barátom, ha látni akarod, akkor nyomassál MESZKALINT vagy Amfetamint !

❤️ Az egyik haverom is látta már az őrangyalát vagy valami fogtündérszerűséget, de mondjuk ő dezodort szívott, és aztán elkezdte kergetni BASEBALL ütővel a házban :/

❤️ Akkor megfogadta, hogy többen nem szív dezodor gázt :/

2022. febr. 13. 23:42
 4/17 anonim ***** válasza:
48%

❤️ Mellesleg, milyen szentekről beszélsz ? Meg milyen vallásról ?

❤️ Amúgy sem láthatod,mert mi a látható világban élünk - nem pedig a "nem látható" világban...

Az hogy ki mit mond...

1.) hazudhat

2.) valami baj van a fejével (mentálisan kicsit ketyós)

- Én is keresztény "vagyok"/vagy szeretnék majd az lenni.

- De tudok különbséget tenni a valós kereszténydolgok és a valótlan "álszent" megtévesztések között.

2022. febr. 13. 23:47
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem álszent! Ha tudni akarod, római katolikus vagyok! Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy lehetséges-e mert vannak ilyen szentek akik éveken át látták az őrangyalukat!
2022. febr. 13. 23:58
 6/17 A kérdező kommentje:
2022. febr. 14. 00:02
 7/17 anonim ***** válasza:
Először is kell egy zsák hagymahéj, egy pár mókuskarom, kóbor kutyák lehellete, kakasok kukorékolása, asszonyok szakálla némi medvetarkó és egy kis fogkő. Ezeket a hozzávalókat egybeöntöd és lidércfénynél lassú tűzön összefőzöd kivéve a medvetarkót mert az be kell panírozni aztán pontosan 77szem réz kolloid részecskével flambírozni. Ha ez megvan el kell mondani a hívó varázsigét féllábon állva: Megfertőzöm a világot pusztulással romlásba taszítom az egész világot elpusztítom az igazság és a szeretet szellemét nem állít meg sem a föld, sem az ég. Ezekből a csodás összetevőkből életre hívódik az érmelléki kuglófember aki olyan rettentő és harsány. Ezután már tuti megjelenik az angyalod, hogy kérdőre vonjon hogy mégis mit képzelsz.
2022. febr. 14. 00:24
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha budapesten betiltják a kutyákat és senki sem szól semmit, akkor igen.
2022. febr. 14. 01:07
 9/17 anonim ***** válasza:

Én is egyike vagyok a ma élő sok millió szentnek,mert Isten és az emberek szolgálatára szentelték magamat.

Én több alkalommal tapasztaltam az őrangyalom életmentő segítségét. Minden alkalommal kerestem ki rántott vissza a 2-es villamos,a 21-es busz stb.elöl,de senki sem volt látható körülöttem.

Az angyalok szellemi lények. Számunkra láthatatlanok. Csak Isten külön utasítására ölthetnek látható testet.

2022. febr. 14. 06:12
 10/17 anonim ***** válasza:

#9 Jav.

szenteltem

2022. febr. 14. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!