Szerintetek kapcsolatba tudok lépni az őrangyalommal valahogy?
Szerintem tűzz ki valami reálisabb célt. Eleve nem is tudjuk, hogy van-e őrangyalod.
Meg azért azt se tudjuk 100%-ig hogy azok a szentek esetleg nem-e hallucináltak. Főleg ha koplaltak, vagy esetleg ostorozták magukat előtte.
Persze te is megpróbálhatod. De ne számíts rá, hogy szentté nyilvánítanak.
❤️ HÁT Barátom, ha látni akarod, akkor nyomassál MESZKALINT vagy Amfetamint !
❤️ Az egyik haverom is látta már az őrangyalát vagy valami fogtündérszerűséget, de mondjuk ő dezodort szívott, és aztán elkezdte kergetni BASEBALL ütővel a házban :/
❤️ Akkor megfogadta, hogy többen nem szív dezodor gázt :/
❤️ Mellesleg, milyen szentekről beszélsz ? Meg milyen vallásról ?
❤️ Amúgy sem láthatod,mert mi a látható világban élünk - nem pedig a "nem látható" világban...
Az hogy ki mit mond...
1.) hazudhat
2.) valami baj van a fejével (mentálisan kicsit ketyós)
- Én is keresztény "vagyok"/vagy szeretnék majd az lenni.
- De tudok különbséget tenni a valós kereszténydolgok és a valótlan "álszent" megtévesztések között.
Én is egyike vagyok a ma élő sok millió szentnek,mert Isten és az emberek szolgálatára szentelték magamat.
Én több alkalommal tapasztaltam az őrangyalom életmentő segítségét. Minden alkalommal kerestem ki rántott vissza a 2-es villamos,a 21-es busz stb.elöl,de senki sem volt látható körülöttem.
Az angyalok szellemi lények. Számunkra láthatatlanok. Csak Isten külön utasítására ölthetnek látható testet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!