Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez milyen vallás?

Ez milyen vallás?

Figyelt kérdés
Korábban Római katolikus voltam tulajdonképpen most is az vagyok de érdekelni kezdett a boszorkányság Mágia a wiccaság elkezdtem szimbólumokat rajzolni egy füzetben. Ezt kifogom nőni vagy ez milyen vallás.?

2022. febr. 4. 20:43
1 2
 1/16 Prókátor ***** válasza:
77%

Kersztény wiccának szokták titulálni... de eddig sokaknak nem sikerült a két eszmét egy oldalra összehozni. Túl különbözőek. Én is próbáltam, de végül visszajutottam a katolikus hithez, és meg is találtam benne azt a teológiai fogódzót, amit hiányoltam a wiccában.

A keresztényi alapok mértékétől függően lehet egyébként simán eklektikus wicca is amit gyakorolsz/ próbálsz gyakorolni.

2022. febr. 4. 20:55
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Semmilyen.
2022. febr. 4. 21:56
 3/16 anonim ***** válasza:
60%

A vallás nem egy bugyi amit nap elején kiválasztasz, hogy ma ez tetszik, ezt veszem fel.

Ma wicca, mert lerajzoltál pár rúnát, holnap zsidó, mert dávid-csillagokat firkálsz, holnapután meg sátánista, mert épp a pentagramok jönnek be.

Ez nem vallás hanem divatmajomkodás.

2022. febr. 4. 22:07
 4/16 A kérdező kommentje:
Jajj ugyanmar ne legyél ilyen bunkó tahó főleg velem egy lánnyal!
2022. febr. 4. 22:43
 5/16 anonim ***** válasza:
54%

A pentagram többekközött keresztény jelkép, így attól végképp nem lesz sátánista.

2022. febr. 4. 22:57
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi én is ezt szerettem volna írni de hogy ilyen bunkó tahó módon írja le a mondandójat az már vicc!
2022. febr. 4. 23:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

"Jajj ugyanmar ne legyél ilyen bunkó tahó főleg velem egy lánnyal!"

Ezt nem értem... Honnan kellene tudnia #3-as hozzászólónak, hogy lány vagy?

Másrészt egy lánynak miért ne írhatna így?

2022. febr. 5. 00:20
 8/16 A kérdező kommentje:
Igen az elsőben igazad van de egy fiú nem beszelhet így egy lánnyal mert muszáj megadnia a tiszteletet!
2022. febr. 5. 00:43
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
azt honnan tudod, hogy a 3-as fiú?
2022. febr. 5. 00:50
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát gondolom én hogy az már csak az írása alapján is! Ha meg velem együtt lány akkor meg gratulálok jó nevelést kaptál!😂😂😂
2022. febr. 5. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!