Lehet keresztény valaki attól még, hogy interneten felköszönti a más vallású rokonait, ismerőseim, más vallások ünnepeinek alkalmából?
Közben ott ül a misén, de felköszönti a muszlim rokonait a három nagy muszlim ünnep alkalmából, a buddhista, japán ismerőseit a buddhista ünnepek alkalmából, a zsidó ismerőseit a zsidó ünnepek alkalmából és megemlékezett még a nowruzról is. De közben ott ül a misén az összes nagyobb keresztény ünnepen és a vasárnapokon is, a profilképe alapján ellenzi az LMBTQ+-t, az abortuszt és a vallásellenességet/antiteizmust is gyakran kritizálja, Betlehemet állít karácsonykor, barkával díszíti az egész házát húsvétkor (nem csak néhány szállal, hanem mindenhova az van kitűzve náluk), illetve a nyakában láttam már halat, meg keresztet.
Attól még ő lehet keresztény, vagy valószínűleg nem keresztény?
Orbán még kipát is viselt.
#2.
Inkább ő keresztény, mint a szektások...
#3.
Szeptember 29. Mihály arkangyal napja.
#1.
Nálam is teljesen alap lenne, ha zsinagógába mennék, vagy zsidó emberekhez látogatóba, hogy felvennék egy kipát, mecsetnél meg megmosakodnék. Én is elvárom keresztényként, hogy ne jöjjön be Isten, Jézus Krisztus templomába egypár instás, szelfizős csajszika a nyaralásán bugyi méretű rövidnadrágban, még akkor sem, ha nyilván nem vallási célzattal megy...
De én nem szoktam felköszönteni a nem keresztény ismerőseim, mert nincsenek nem keresztény ismerőseim.
Na, én kiestem a rostán, ezek szerint én sem vagyok keresztény.
Privátban várom a jelentkezéseket vallás és/vagy állam alapítás céljából.
"Lehet keresztény valaki attól még, hogy interneten felköszönti a más vallású rokonait, ismerőseim, más vallások ünnepeinek alkalmából?"
Miért ne lehetne? Attól, hogy valaki keresztény, lehet még figyelmes és kedves más vallású emberekkel is.
"De én nem szoktam felköszönteni a nem keresztény ismerőseim, mert nincsenek nem keresztény ismerőseim."
Talán ez lehet az oka...
Abszolút lehet, sőt, udvariasság másokat felköszönteni, figyelmesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!