Lehet keresztény valaki attól még, hogy interneten felköszönti a más vallású rokonait, ismerőseim, más vallások ünnepeinek alkalmából?
Közben ott ül a misén, de felköszönti a muszlim rokonait a három nagy muszlim ünnep alkalmából, a buddhista, japán ismerőseit a buddhista ünnepek alkalmából, a zsidó ismerőseit a zsidó ünnepek alkalmából és megemlékezett még a nowruzról is. De közben ott ül a misén az összes nagyobb keresztény ünnepen és a vasárnapokon is, a profilképe alapján ellenzi az LMBTQ+-t, az abortuszt és a vallásellenességet/antiteizmust is gyakran kritizálja, Betlehemet állít karácsonykor, barkával díszíti az egész házát húsvétkor (nem csak néhány szállal, hanem mindenhova az van kitűzve náluk), illetve a nyakában láttam már halat, meg keresztet.
Attól még ő lehet keresztény, vagy valószínűleg nem keresztény?
Szóval én nem vagyok muszlim, mert Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok és Boldog Karácsonyt Kívánok? Ez ugye csak provokáció? Eszem megáll, ez már tényleg a vég!
És még mi vagyunk fundamentalistának beállítva…
12
Te amúgy is csak divatmuszlim vagy.
“Te amúgy is csak divatmuszlim vagy“
te:🤡🤡🤡🏳️🌈🏳️🌈
Én:☪️🕋🤲
😂😂😂😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Lehet mindent csinálni kedves kérdező , teljesen mindegy milyen vallású vagy! Amíg vallásokban forgolódsz addig nem azt az utat járod amit a Megváltó tanít, és Ő pedig nem más mint az Atya szava!
Ezek mind mind a sötét útón lévő sávok sokaságához tartóznak a vallás részlegen, és szülőatyjuk maga Lucifer!
Mindegy hogy muszlim, júdaista talmudista zsidó, kereszténység bármelyik ágazata, vagyis hogy könnyebb legyen felfogni a világ összes vallása, egyháza , szektája ami csak létezik a világon. Mind egy az Atyjuk, a nagy megtévesztő, a nagy hitető, Sátán Lucifer!
HalleluYAH
#15.
Akkor ezek szerint a Jehova tanúinak, valamint a többi resztoriánus és neoprotestáns csoportnak, valamint az szektának is a Sátán, az Ördög a vezetője.
Miért nem tudjátok elfogadni mások hitét?
Kb. annyi bizonyíték van azokra is, mint a tiétekre. Kb. semmi érdemleges, csak emberek által írt könyvek.
Éppen ezért hit.
Attól, hogy akár a Sátánban hisz, még lehet jó ember, a gond a szélsőségesen fanatikusokkal van.
#17.
Mert erre tanít a legtöbb vallás. Különítsük el a személyt és a tetteit, jellemzőit. A jellemzőit, tetteit el lehet ítélni, sőt, ha rossz el is kell, de magát az embert, a felebarátot mindig szeretni kell.
Én elítélem a sátánizmust, ettől függetlenül nagyon szeretem őket is. Én elítélem, megvetem a gyilkosságot és a tulajdonságot is, ami ezzel a cselekedettel jár, viszont magát az embert nagyon szeretem és meg is bocsájtok neki, ha megbánja őszintén. Persze a felelősséget, akár a halálbüntetést, ha olyan országban él, ahol van, vállalnia kell. Ahogy Platón is megírta, a büntetésnek soha nem az a célja, jó esetbe, hogy gyűlölje az elkövetőt és ne bocsájtson meg neki a büntetést kiszabó, hanem az, hogy igazságot szolgáltasson, szembesítse a tetteivel a bűnöst és legfőképpen, hogy megelőzze, hogy mind más emberek, mind ugyanaz az ember még egyszer elkövesse ugyanazt a bűnt.
Azért a gyilkosság nem ugyanaz, mint a hit.
Nem leszek álszent, nem szeretek mindenkit csak azért, mert ember, de ha valakit nem szeretek, őt nem a hite, a szeme színe, vagy a nemi identitása miatt nem szeretem, ahogy azoknál sem befolyásoló tényező egyik sem, akikért akár meghalni is kész lennék.
#16 Pontosan ahogy mondtad kedves kérdező:
"Akkor ezek szerint a Jehova tanúinak, valamint a többi resztoriánus és neoprotestáns csoportnak, valamint az szektának is a Sátán, az Ördög a vezetője."
Minden ami a világból van annak jelenleg Sátán az ura megalkotója , a vallások is tekintet nélkül!
Azért nincs itt soha egyetértés meg kiegyezés csak ellentétek, mert az Ördög munkálja ezt! Én nem akarlak téged semmilyen áhitatos nyájas dumával meggyőzni. Győzzőn meg téged kedves barátom az Atya , olvasd az egész írást az Ó testamentummal kezdve, ajánlom még, hogy olvasd ki a jubileumok könyvét is, keresztény filozófiáktól mentes hozzáállással, és végén gondolkozz el azon hogy vallásokat hagyott ránk az Atya, vagy van egy választott népe aki Ábrahámban áldatik meg az örök szövetség szerint aminek a feltétele a Tora! Es akkor megérted azt is hogy ki volt a Megváltó es mi volt a célja!
Különösképpen kiemelem azt még a válaszomban kedves kérdező, hogy a legelső akit az Atya megteremtett még a mennyek es a föld előtt, az maga a Megváltó, vagyis az Ő szava a Tora. Sőt utána a Megváltó csinált meg mindent, mennyet és földet az Atya szavára! És mindenkor az Írásokban Ő képviselte az Atyát bárhol ahol arról ír, hogy megjelent az Atya vagy az Úr angyala!
Mindenki másnak üzenem,hogy az igazság nem pozitív vagy negatív lájkolás kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!