Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehet keresztény valaki attól...

Lehet keresztény valaki attól még, hogy interneten felköszönti a más vallású rokonait, ismerőseim, más vallások ünnepeinek alkalmából?

Figyelt kérdés

Közben ott ül a misén, de felköszönti a muszlim rokonait a három nagy muszlim ünnep alkalmából, a buddhista, japán ismerőseit a buddhista ünnepek alkalmából, a zsidó ismerőseit a zsidó ünnepek alkalmából és megemlékezett még a nowruzról is. De közben ott ül a misén az összes nagyobb keresztény ünnepen és a vasárnapokon is, a profilképe alapján ellenzi az LMBTQ+-t, az abortuszt és a vallásellenességet/antiteizmust is gyakran kritizálja, Betlehemet állít karácsonykor, barkával díszíti az egész házát húsvétkor (nem csak néhány szállal, hanem mindenhova az van kitűzve náluk), illetve a nyakában láttam már halat, meg keresztet.

Attól még ő lehet keresztény, vagy valószínűleg nem keresztény?

2022. febr. 1. 20:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Tiszteletben tartom a hited, te is tiszteletben tarthatnád másokét.
2022. febr. 8. 21:11
 22/25 A kérdező kommentje:
Én tiszteletben tartom mindenki hitét, ellenben van olyan hit, amit eléggé furcsának, vagy éppenséggel ökörségnek tartok. Szeretem az összes embert, de a tulajdonságaikat vagy a tetteiket nem feltétlenül kell szeretnem.
2022. febr. 8. 21:48
 23/25 A kérdező kommentje:
Én elfogadó vagyok vallási téren. A hitem is sokat merít a bahá'í hit elemeiből, pedig én keresztény vagyok. Viszont azok a vallások, amelyeket nem igazán tartok értelmesnek, okot is adtak rá számomra.
2022. febr. 8. 21:49
 24/25 anonim ***** válasza:

Akárhányszor leült egy muszlim akármelyik másik vallás képviselőjével vagy ateistával szemben, az egyszerűen felmosta vele a padlót.

El kéne akkor kicsit gondolkodni…

Ráadásul keresztényi felekezetbe hívták a csávót, hogy -namostmegmutatjukezeknekabarbármuszlimoknak- aztán mindegyik koppant, itt egy videó:

[link]

[link]

2022. febr. 9. 04:54
 25/25 anonim ***** válasza:

A választ te add meg:

Mit tenne Krisztus?

2022. febr. 10. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!