Mit tartasz a szivárvány igazi jelentésének?
10 azért ez sem igaz! van első jelentés
maga a horogkereszt teljesen más amit hitler használt meg amit mai napig használnak ázsiában! nézd csak meg!
ázsiában sosem ferde hanem egyenes és nincs fehér telt körben körülötte meg vörös háttér!
ahogy mondtam ázsiában a béke jele és mindig egyenes! nyugaton pedig a pusztítás jele de mindig ferde!
amit 11-es ír nagyon is igaz! egyikben sincs világos kék! sokan nem is tudják hogy az mit jelent hát pont hogy isten és ember kapcsolatát...
amúgy meg sugom a valós szivárványban mindig van világos kék! a fény úgy törik hogy kell világos kék... szóval amit a búzák használnak az nem is szivárvány!
Mint szimbólum, elsődleges jelentése: egység a sokféleségben. Ezt hétköznapi nyelven úgy szokták mondani: szeretet.
Ezt jelenti a bibliai megjelenése is, és ezt jelenti az LGBTQ+ mozgalom esetében is. Hogy maga a mozgalom ebből mit manifesztál, már egy másik kérdés, de maga szivárvány szimbolikája ezt jelenti.
1Mózes 9:13-15
Szivárványomat helyezem a felhőbe, és ez lesz a jele a szövetségnek köztem és a föld között.Amikor csak felhőt bocsátok a föld fölé, a szivárvány megjelenik a felhőben. És emlékezni fogok a szövetségemre, melyet veletek és mindenféle élőlénnyel kötöttem, és többé nem pusztítja el vízözön az összes élőlényt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!