Mi a véleményetek az All Gods Are Dying youtube csatornáról? Mindenkit kérdezek. Hívőket, és hitetleneket egyaránt.
Vannak fent jó videók, amely értékes gondolatokat tartalmaz. A stíluson viszont kellene finomítani.
(nem hívő)
Majd azt én eldöntöm, hogy nézem-e vagy sem.
Egyébként te rendszeres nézője vagy a csatornának? Ha igen, akkor láthatod, hogy a videókban az illető gyakran proli stílusban beszél.
De sokaknak ez az ócska stílus jön be, mert mint láthatod a #2-es hozzászólásból, ők is ilyen szinten vannak.
Te írtad ezt, nem?
"Milyen stílust kellene finomítani? Mi a baj vele? Ha nem tetszik, ne nézd."
Ezek szerint úgy látod, hogy nincs gond a stílussal.
Személyeskedő, általánosító, villámgyorsan megcáfolható "érveket" felhozó, antiteista, vallásellenes, szinte mindig minősíthetetlen stílusban készülő videók, egy élettelen fickótól. Ennyi a véleményem.
#8.
A tőle megszokott stílusban, a végén személyeskedéssel és sok nem helytálló érvvel. :-)
Videót nem néztem meg, nincs sok kedvem szarral mosni a fülem 4 órán keresztül, viszont a kommentekbe beleolvastam. Láthatóan nagyon sok ateista is elhatárolódik tőle. Ráadásul az adott hozzászóló minél intelligensebb (vagy akár tanultabb) annál jobban elhatárolódik tőle. Ez azért a válaszokból jól látszik. Sok híve még egy-egy értelmes mondatot se tudott összehozni, a tőle elhatárolódók pedig elég szofisztikált választ adtak, gyakran komoly érvekkel és kritikákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!