A "Nagy Herodes" fia-Herodes Antipas ról mit tudtok?Hol hunyt el,és mi módon?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 18:26
11/14 A kérdező kommentje:
Emlékezel e a kiáltó hangra a pusztában,aki felől Ézsaiás próféta szólott?És tudod kit azonosithatunk "Kiálto szó ként"?És ha azonosítottuk,figyelmeztess ha tévedtem,nem arról szólt az Egész ó szövetség hogy Jézus a Krisztus megjelenik az idöknek végén még pedig az ő beszédei szerint,és a kiálto szó szerint "Térjetek meg mert elközelgett az istennek országa"?Ha akkor igy szóltak,szerinted azóta távolabb allúnk a Krisztus eljövetelétől,vagy szinte itt ál az ajtón?Hogy gondolod,kedves testvérem,vagy talán én lennék tévedésben,bár nincs nekünk itt maradandó hajlékunk,egy dolgunk van csak,elfogadni az uj szövetséget,es figyelmezni a mi urunk ra Jézus Krisztusra,aki magára azt mondta,mint amint előtte soha senki, "En vagyok az ùt,az élet,az igazság"Kedves barátom,az Úr Jézus nem hagyott benünket egyedül,meg ígérte az "elnyert,mégpedig atyátol epnyert" szent lelket,aki ha a te szivedben kopoktat és meghallod hangját,ha befogadod,mindent megértesz majd,és minden igazságra elvezet téged,hisz mi egyszerű bűnös emberek vagyunk,és beünk egyedül a Fiu nak lelke lehet az igazság,és az is a pecsét az üdvösségre.Tanácsból és jó akaratból inteni szeretnélek,vedd fel a kapcsolatot a mi megváltonkal,Jézus Kriszutal és imádsagodban kérd a szent leket hogy felvilágitson téged,és megújítsa benned a leket,mégpedig az üdvösségre valo leket,nem pedig a félelemnek lelkét,ami e világi.Láthatod magad is hogy bajok vannak a vílágban,Ha akkor azt mondta az Úr Jézus "Térjetek meg mert elközelitett hozzátok az istenek országa"Akkor szerinted ma már milyen kevés idő van,amikor minden a feje tetején van a világunk ban,figyelmeztél e az Úr Jézus Beszédeire,a jelekre,mielőtt ujra eljönne?Vettél a szent leket tőlle,imádságod,és hálaadásod es hited által?Olvasod e a szent írást,vagy mindenkinek mindent elhiszel és akkor igaz lehet a mondás "Vak vezet vakot"?Az útolsó órában vagyunk,térj az úrhoz,es ismer meg mi kegyelmes ő,es tapasztald meg életedben mit jelent az élet,és szeretet?Drága barátom,bármiben tudok segìteni,kérdezz és felelek.Hatalmas az úr,és kifülkézhetetlenek az útjai,ha ő valamit görbéve tesz,ki egyenesitheti ki,vajha nagyobb lenne a gyártmány a gyártó nál.Ismered e a parancsolatokat,kérted e az imadságodban hogy tanìtson téged az Úr?Bizony mondom neked e vílág és kívánságai véget fognak érni,de isten beszéde soha örökké!Üdvözletem neked és családodnak,es azt tanácsolom ne félj,csak bizz.Inkább legyen minden embet hazug,mint sem egy ember igaz,az ur pedig hazug!Az övé a dicsőség és az ö keze munkája vagyunk mi mind,és emlékezz "En vagyok az út,az igazság,az élet"És még:Boldog ember az aki engem meg talál,mert az biztos élni fog!Te vajon keresed e őt? :)
2022. jan. 20. 21:35
12/14 anonim válasza:
"Nem tudhatjátok a napot és az órát."
Ezért nem is kutatom. :) Eljön a végidő, de hogy mikor, az Isten dolga. Az embereknél a test feltámadása mindenesetre még nem történt meg.
13/14 A kérdező kommentje:
Így van,viszont olvasd el a Gonosz szolga és a hű szolga példázatát,vagy a tíz szűz példázatát.Várod e vissza az Úrat,és az életed cselekedetei hűséget es hitet tanùsítanak e az úr íránt,vagy félelmekkel és kétségekkel teli?Keskeny úton jársz e te magad,vagy a szélesről tesz az életed tanú bizonyságot,mert bizony mondom a cseleiedeteid követnek téged,es semmi sem fog sötétségben maradni.Tudod e,hogy könyv íródik rólad,és életedről?Ami vagy életet fog neked jelenteni,vagy kárhoztatást.Az ígének nem csak hallgatoinak kell lenünk,meg csalván magunkat,hanem cselekednünk is azt.Térj az úrhoz böjtölésekben,imádságokban,hálaadásokban,és keresd a bölcseséget mert bizony az úr közel van!Az órat nem tudjuk,de a jelek amikről Jézus,fel ismered e őket,vagy jel vagy e te magad barátaid és családod számara mint Isten Hű szolgája?Foglalkozol a menyei dolgokkal,és isten akaratával,vagy inkább kivánságokban,félelmekben,dobzódásokban töltöd életed?Hidd el amit mondok,az Úr az én bizonyságom,hogy rossz akarat az én szivemben irántad nincs,se a magam hasznát nem keresem ahogy azt a világ ma teszi,vedd a szívedre,és szeretett családodat kovácsold imádságod által,egészen az örök élet ig,az igaz megtérésig.Hogy ne testben keresd a nyugalmat,és csalárd kivánságokban az életet,hanem az értelmed lekének megujúlása által,térj az úrhoz,alázd meg magad,és ő felmagasztal majd téged,megújít az új szövetsége által tudni illik a szent lelke által.Az ő kegyelme nélkül mi már régen elvesztünk volna.Térj hozzá és láss világoságot a szivednek,mert mit ér neked az egész világot is megnyerni a lekedben pedig kárt vallani?Csodálatos az úr nevét félni,és ha igazságot cselekszel,ki fog ellened viaskodni?Az igazság ellen semmit sem tehetsz,csak hozzá tehetsz.Sokan támadtak hamis tanitók,és prófétak..Krisztus erre figyelmeztetett,ez is egy jel Az ö eljöveteléről,de ez az ujszövetség :"És adom az én igémet az ő szivűkbe,és akaratomat az elméjükbe"Ha Krisztusal nem barátkozol,csak az idődet vesztegeted.És ha mindenkinek hiszel elsőre,te magad pedig nem nézel útána,esetleg imádságodban nem kérdezed meg a te menyei Atyádat,akkor könyen fére vezetnek,es félelemmel teli lesz az életed es minden nyavajával,mégpedig nem más miatt,hanem a te hanyagságodiatt.Tudni illik azt is, Meg van irva senki se szólitsa magát Atyá nak mert csak egy az Atya (még pedig a teremtő ísten),tudod e kitől származik ez a kijelentés,ismered e az illetőt akinek a neve ott zeng az elmédben,ha gondolkozol most?:)Ismersz e embert,aki atyának hivja magát,mert ha igen,akkor az ige anmak az embernek a szivében nincs meg,vagy talán a szent ìrás és Jézus tévedt,amikor azt mondta :Senki se hivja magát atyának"?Kedves barátom,az egész világ kivánságokban van,és mindenki a saját hasznát lesi,vajha lesné valaki az Úr hasznát.Azért jó lekiséggel intelek,térj az úrhoz imádságodban,es kérdezd ki,és figyelj,és ellenörizz mindent és mindenkit,mert nem lesz más név aki megmenthet téged ama napon,azt pedig nem rejtem el,hogy az Atya a második parancsolatban tisztán tanúsítja,hogy minden faragott kép,szent szobor (amibe élet nincs,sem lélek,sem beszél,sem tud majd téged feltámasztani)ne imádd és ne tiszteld azokat.Mert én vagyok az úr a te istened!Hit által közeledj az úrhoz,és ő közeledni fog hozzad,ember csinálmányai utálatosságok az isten előt,es csak az csinál és tisztel ilyeneket aki nem ismer a mi Istenünk szeretetét és békeségét.
2022. jan. 20. 23:17
14/14 anonim válasza:
Ne haragudj, de TL;DR esete forog fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!