Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A "Nagy Herodes" fia-Herodes...

A "Nagy Herodes" fia-Herodes Antipas ról mit tudtok?Hol hunyt el,és mi módon?

Figyelt kérdés

2022. jan. 17. 18:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Emlékeim szerint férgek rágták szét belülről. Ő az a bizonyos "negyedes fejedelem", amit az írás említ.
2022. jan. 17. 18:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Melyik vers szól a haláláról?Te magad is foglalkozol az írásal?
2022. jan. 17. 19:12
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy ezt bibliai oldalról tudom. Mint ha történelmi feljegyzés lenne. De tényleg nem tudom.
2022. jan. 17. 19:14
 4/14 anonim ***** válasza:
A Biblia is írja hogy hamuszurke lett az arca és férgek ettek meg a gyomrát. Szerintem rakja lehetett csak akkor a Biblia nem ismerte azt a szót.
2022. jan. 18. 00:06
 5/14 A kérdező kommentje:
Még is hol található ez a bibliaban?
2022. jan. 20. 13:42
 6/14 anonim ***** válasza:

"A kitűzött napon Heródes királyi díszbe öltözött, bírói székébe ült és beszédet intézett hozzájuk. A nép így kiáltozott: „Ez már az Isten szava, nem emberé!” Az Úr angyala lesújtott rá azon nyomban, mert nem adta meg az Istennek a dicsőséget. Férgek emésztették meg, úgy halt meg. Az Isten szava egyre szélesebb körben terjedt. Barnabás és Saul feladatukat elvégezve visszatértek Jeruzsálemből. Jánost, vagy másik nevén Márkot, is magukkal vitték."

[link]

2022. jan. 20. 13:48
 7/14 A kérdező kommentje:
Te magad olvasod a szent írást?
2022. jan. 20. 15:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést. Igen, szoktam olvasni, de katolikus szemmel értelmezem.
2022. jan. 20. 16:07
 9/14 A kérdező kommentje:
És te hiszel abban hogy az Úr Jézus testben megjelent itt a földön,az idöknek végen?
2022. jan. 20. 20:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Egész pontosan abban hiszek, hogy az Úr Jézus megjelent testben, de az még nem az idők végén történt (akkor most nem írogatnék gyakorira), hanem kb. 2000 éve. És hiszem, hogy újra eljön, és hiszem a holtak feltámadását.
2022. jan. 20. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!