Mit gondoltok erről?
Máté 24
32 Afügefáról vegyétek pedig a példát: mikor az ága már zsendül, és levelet hajt, tudjátok, hogy közel van a nyár:
33.
Azonképen ti is, mikor mindezeket látjátok, tudjátok meg, hogy közel van, az ajtó előtt.
34.
Bizony mondom néktek, el nem múlik ez a nemzetség, mígnem mindezek meglesznek.
Zsoltárok 90:10 A mi esztendeinknek napjai hetven esztendő, vagy ha feljebb, nyolczvan esztendő, és nagyobb részök nyomorúság és fáradság, a mely gyorsan tovatünik, mintha repülnénk.
Izrael 1948.-ban lett újra NemzetÁLLAM. Isten erre értette a fügefa célzását?
2. Izraelben most van a 7 éves sabbatical ciklus 2021 őszétől-2022 őszéig. Elméletileg ebből számolva az antikrisztus megjelenhet idén. Ugye az Ige azt is leírja, hogy:
Lukács 3
1 Tibériusz császár uralkodásának tizenötödik évében, amikor Júdea helytartója Poncius Pilátus volt, Galilea negyedes fejedelme Heródes, Iturea és Trakhónitisz tartományának negyedes fejedelme Heródes testvére, Fülöp, Abiléné negyedes fejedelme pedig Liszániász volt, 2 Annás és Kajafás főpapok idején szólt az Úr Jánoshoz, Zakariás fiához a pusztában. 3 Ő pedig bejárta a Jordán egész környékét, és hirdette a megtérés keresztségét a bűnök bocsánatára
Tibériuszról tudjuk hogy 14.ben kezdett uralkodni ezt a töri és Googleben le lehet csekkolni, így 14+15 az 29. tehát az Úr 29 így ha rászámoljuk a 2000 évet akkor pont 2029.-et kapunk.
Ugye ez is csak találgatás a 6+1 Teremtési napra, de ez a 4 nap/év a 2 nap/év vagy az 1 nap/év többszőr szerepel előképként. Ugye a 4 az öszövetségi 4000 évet kepképezheti, a 2 a 2000 éves kegyelem korszakát, az 1 meg Krisztus 1000 éves Kiràlyságát.
Ezt én is nemrég hallottam, ti mit gondoltok?
A legfelső poszt erről szól:
A #9-es egy szektás és szokása szerint hazudozik, mert az ördögöt imádja.
A katolikusok, sőt a legtöbb keresztény szerint Krisztus királysága közel 2000 éve kezdődött, amikor megdicsőült és elfoglalta helyét az Atya jobbján. Ezt a Biblia írja.
A legtöbb keresztény szerint? 🤔
Szinte minden protestán tanító/pásztor tanítja, hogy Jézus az 1000 éves királyság alatt itt lesz a földön
Mellettük pedig van nagyon sok nem szektás, akik nem ezt tanítják. Azért a keresztények többségét továbbra is a katolikusok, ortodoxok, anglikánok, evangélikusok, reformátusok teszik ki, nem pedig az általad említett "tanítók" és "pásztorok".
“De viszont sok keresztény mondja azt, hogy Jézus nem halt meg , itt van még mindig velünk a Földön. Ezért is mondta az angyal, hogy "miért keresitek az élőt a holtak között?"
Jézus ma is él, Ő az Úr! Vissza fog jönni de akkor fizikálisan, láthatóan. Jelenleg a Szent Lélek aki itt van a Földön, Ő is Isten, és pont azért van itt, hogy segítsen.
Én nem süllyedek le a te szintedre, így nem fogok szektázni, ahogyan Te tetted, mert én is tudnék mondani hibákat, de nem teszem. Egyszer majd megtudjuk az igazságot. :)
Felhívni a figyelmet a hamis prófétaságra, illetve a hamis próféták szektáit nevén nevezni nem valami megvetendő szint.
Amit leírtam, az az ősegyház nézete a témáról, valahogy az ő szavukra jobban adok, mint 19-20. századi önjelölt tévtanítók és hamis próféták szavára, akik folyamatosan felsülnek jóslataikkal.
Ha te engem nevezel hazugnak #11eske akkor leállíthatod magad most! Mert én nem beszéltem így veled, te se tedd. A másik, hogy a véleményemhez hozzátettem hogy SZERINTEM.
“ egy szektás és szokása szerint hazudozik, mert az ördögöt imádja.”
😢. Akkor ezt is nekem céloztad? Gratulálok neked. 👏👏👏 Amúgy én tuti hogy nem, én Krisztuskövető vagyok, de nem tudom milyen indokkal is teszed amit?.
Akkor le is buktattad magad, mert ezek szerint te vagy a 9-es is, akire hivatkoztam és 2 accountról írogatsz. Gratulálok. Ennyi :)
Máskor legyél okosabb és tudd, hogy éppen melyik accountodról reagálsz mire.
Mi az Ősegyház, Te melyikre gondolsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!