Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért engedte rá a vírust az...

Miért engedte rá a vírust az emberiségre a mindenható? Mi a terve?

Figyelt kérdés

2022. jan. 7. 15:04
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
77%
mi köze van egy random vírusnak egy be sem bizonyított istenhez?
2022. jan. 10. 14:28
 22/44 anonim ***** válasza:
Ez az:D
2022. jan. 10. 14:29
 23/44 A kérdező kommentje:
De létezik isten csak a vírust hozta létre azért hogy kiirtsa az ártatlan embereket!
2022. jan. 10. 14:42
 24/44 anonim ***** válasza:
77%
bizonyítsd be lécci
2022. jan. 10. 14:54
 25/44 A kérdező kommentje:
Az már bizonyíték hogy élsz!
2022. jan. 10. 15:02
 26/44 anonim ***** válasza:
83%

nem tudom ezt hova tenni, engem anyám szült

2022. jan. 10. 15:08
 27/44 anonim ***** válasza:

Előszőr is nyugodj le! Ez nem úgy működik, ahogyan képzeled. Elég összetett a kérdésed és ezt megválaszolni teljesen úgy sem tudom. De nyugodj meg. Mind vesztettünk embereket a vírus miatt. De meg kell értened, hogy Isten se a Bratyóddal nem akar kitolni. Velem beszélt tavaly. Mármint Isten.

...Nem, nem vagyok őrült...

Szóval velem is kibabrált. Gondoltam én. Eléggé pipa voltam rá, és éppúgy mint Te, belevetettem minden hitemet. Pontosan úgy, mint Te. De minél jobban hittem benne, annál inkább úgy éreztem, hogy mintha én lennék a kedvenc céltáblája. Aztán beszélt velem. Kb 1 hónapon át beszélt hozzám, de nem szavakkal, hanem teljesen másfelyta kommunikációval. Aztán megértettem. Megértette velem, hogy miért is történnek a rosz dolgok. Először is mindez nem teljesen úgy van, ahogy a Bibliában le van írva. Illetve nincs minden leírva a Bibliában, mert az csak a történet egyik része. A másik részéről sajnálatos módon az egyház nem igazán akart információkat közölni az emberekkel, mert ,,károsnak" tartotta volna a hívőkre nézve. Na itt jön a képbe Sátán. Kb úgy létezik, olyasmi minősítésben, mint Jézus. A mérleg két oldala. Sátán egy igazi f@szkalap! Konkrétan ő nem igazán csinál semmit, csak a saját módján szeretné jobb hellyé tenni a világot. Ők szellemi lények. Már szellemi lények illetve most még szellemi lények. De! most jön egy nagyon nagy DE!

Istennek van egy Terve. Egy kib@szottúl egyszerű terve: Aki belé veti hitét, az gyakorlatilag igazodik Isten tervéhez. Ez elég önző dolognak hangzik, de nem az, mert eltérhetünk a tervtől, gyakorlatilag akár halomra gyilkolászhatnám a fél várost, ő azt is megengedi, csak hát mindennek következményei vannak. Van amit megenged, nincs számottevő következménye. A terv baromi összetett és újraalkotja magát. Na most, volt pár idióta 2000 éve, akik elég szépen igyekeztek apait-anyait beleadni, hogy Isten terve ne teljesűljön, mert Sátán terve szemfényvesztőbb. Itt jön a képbe Jézus. Ez a rész nagyából stimmel a Bibliában. Tehát, ami vele történt, az megtörtént. Ez volt az ára annak, hogy a TERV helyre állítsa önmagát. Sátán persze erre nem számított. Mármint Jézus áldozatára, önfeláldozására. Csodák, kereszt, feltámadás. Pontosan tudom, hogy 42 napig volt ezután a földön Jézus.

A Bátyád nem halt meg, ő életben van. Csak éppen már a másik síkon van. Mind oda tartunk. Az egész más, mint ez a föld. De fontos, hogy mind leéljük a ránk kiszabott időt. Bratyódnak ennyi kellett, hogy átkelhessen. Van akinek 100 év sem elegendő, hogy megtanulja mindazt, amivel továbbléphet erről a szemétdombról, mert a Föld egy szemétdomb. Az igazi Föld odaát van, de nem siethetünk oda, mert az olyan lenne, mintha 100 Forintal indulnánk boltba megvenni egy 1500 Ft-os árut.

Szóval nyugodj meg és gyászold el a szerettedet, de ne úgy, mint akit sosem látsz többé, mert ha itt az idő, akkor újra találkoztok majd.

Bizonyságul pedig el mondhatom:

Nézz be a Báttyád álló szekrényébe. Ott bal oldalon lent kell lennie egy fekete tornazságszerünek, vagy hátizsáknak. Abban van egy telefon. Ha feloldókódot kér, akkor azt vagy tudod vagy pedig:

ezt próbáld:

_

|_

aláírás: Jézus

2022. jan. 10. 18:01
 28/44 anonim ***** válasza:
65%

"Velem beszélt tavaly. Mármint Isten."

Velem meg a láthatatlan spagettiszörny aki mindent megteremtett. Hallottál már róla?

"...Nem, nem vagyok őrült..."

Ezt lehet egy professzionális embertől kellene megkérdezni, mert aki őrült az szinte sosem tudja magáról, hogy az.

"Eléggé pipa voltam rá"

Félreértés ne essék. Én nem hiszek benne. Ennyi.

Plusz az erősíti ezt bennem, hogy a Biblia leírja hogy jóságos és a hívők szerint is.

Ami a világba megy az nem jóságos cseppet sem. De ez csak a gond kezdete.

"Sátán egy igazi f@szkalap!"

Benne sem hiszek.

"De! most jön egy nagyon nagy DE!"

Figyelek.

Nah ugye amiket kiidéztem arra válaszoltam.

Minden más ebből a meglehetősen dús írásból fura szóval feltennék pát általános kérdést.

Honnan tudod ezt biztosra?

De komolyan amit most összehordtál inkább tűnsz őrültnek mint egy ésszerű embernek.

Ha neked van igazad akkor valahogy tudod demonstrálni.

Meg mi ez a tornazsákos telefonos baromság?

Most komolyan hasraütés szerűen baromságokat írsz?

Mellesleg jobb lenne ha nem hívnád magad Jézusnak, mert ha létezne lehet nem tetszene neki és jobb lenne ha nem skizofrén baromságokkal zaklatnád az embereket.

2022. jan. 10. 18:10
 29/44 anonim ***** válasza:

28asnak:

Honnan tudod ezt biztosra?

Onnan, hogy beszélt velem, bizonyította. Ez Bizonyság. A Bizonyság személyre szóló, nem adhatom át, mert én éltem át.

De komolyan amit most összehordtál inkább tűnsz őrültnek mint egy ésszerű embernek.

Nagyjából az összes prófétát az őrült cimkével illették kezdetben.

Ha neked van igazad akkor valahogy tudod demonstrálni.

Igen, tudom. A kérdezőnek demonstrálom, te Jónás jelét kapod.

Meg mi ez a tornazsákos telefonos baromság?

Pontosan ezzel demonstrálom a kérdezőnek, hogy igazat írtam. Ez az ő bizonysága, a tiéd nem ma következik be, de már közel van a nap, amikor elkezdesz hinni.

Most komolyan hasraütés szerűen baromságokat írsz?

Nem hasraütésre. De nem is írok baromságot.

Mellesleg jobb lenne ha nem hívnád magad Jézusnak, mert ha létezne lehet nem tetszene neki és jobb lenne ha nem skizofrén baromságokkal zaklatnád az embereket.

Vagyok, aki vagyok. Legyen neked hited szerint.

2022. jan. 10. 18:24
 30/44 anonim ***** válasza:
65%

"Onnan, hogy beszélt velem, bizonyította."

Kit érdekel? Az a lényeg hogy másoknak meg tudd mutatni. Nekünk nem tudod bizonyítani és még mindig nem sikerült megmutatnod, hogy nem mentális probléma okozta ezt.

"Nagyjából az összes prófétát az őrült cimkével illették kezdetben."

Igen és a legtöbb nem is volt igazi prófécia.

Hogy egy prófécia legyen több szabálynak érvényesülnie kell.

Nem lehet olyan dolog amely felé az emberek dolgoznak.

Pontos idő meghatározás.

Egyértelműnek kell lennie ami csakis egy történés jellemez.

stb...

"A kérdezőnek demonstrálom"

nem látom hogy a kérdező írt volna, hogy igazad van, plusz akár egy másik profillal feltehetted ezt a kérdést hogy beírj badarságokat.

"amikor elkezdesz hinni"

soha sem fogok hinni ilyen istenben

"Vagyok, aki vagyok."

A tökéletes nem válasz XD

2022. jan. 10. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!