Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért engedte rá a vírust az...

Miért engedte rá a vírust az emberiségre a mindenható? Mi a terve?

Figyelt kérdés

2022. jan. 7. 15:04
1 2 3 4 5
 1/44 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem joggal mert sok embert elvett ezzel az Ő által kitalált és létező vírussal, mint ahogy azt a bátyámmal is tette! Mik vagyunk mi bábok akikkel játszik mint macska az egérrel? Álszent! Képmutató! Gyáva! Bezzeg a fattyú fiát fel tudta támasztani, de az embereknek nem adja meg ezt a lehetőséget!
2022. jan. 7. 15:18
 2/44 anonim ***** válasza:
7%

A gyógyszergyárakat szidd inkább akik az úgynevezett oltásból profitálnak de úgy keményen és ne JóIstent

Az ember a hibás mert engedi magát becsapni

Ehhez Istennek vagy az Ő fiának már igazán semmi köze nincsen

Egyébként is össze lehetne rakni hogy miről van szó

2022. jan. 7. 15:22
 3/44 A kérdező kommentje:
Te bolond vagy! Aki benyal istennek azért hogy ne vegye el az életedet! Milyen gyógyszertár? A te istenkéd dönt mindenről ahogy a vírusról is döntött és rászabadította az emberiségre. Te nagyon naív vagy!
2022. jan. 7. 15:27
 4/44 anonim ***** válasza:
74%
Te beteg vagy!Menj már innen!Írdd máshová az agymenéseidet és menj kezeltesd magad.Tanulj meg olvasni és szöveget értelmezni XDXD
2022. jan. 7. 15:29
 5/44 A kérdező kommentje:
4.es Értettem, de nem foglalkozom veled hiszen nem veled van bajom.
2022. jan. 7. 15:31
 6/44 A kérdező kommentje:
Hát elnézve a világ dolgait, nem sok jót tudok elképzelni róla. Milyen lény lehet az, ami élvezettel nézi végig mások szenvedéseit úgy, hogy tehene ellene, de mégsem tesz?
2022. jan. 7. 15:32
 7/44 anonim ***** válasza:
67%
Istent hibáztatod a rossz dolgokért,hálát mikor adtál a jó dolgokért??Egyoldalú vagy egy kicsit...mikor imádkoztál utoljára??
2022. jan. 7. 15:56
 8/44 A kérdező kommentje:
Biztos te hálát adnál a te istenednek ha elvenné az egyik szerettedet és imádkoznál is! Nyaljál csak addig amíg te is megtapasztalod az isten rossz oldalát! Persze addig mindenki szereti amíg valami rossz nem történik vele. Bolond benyali hívőkkel nem foglalkozok!
2022. jan. 7. 16:01
 9/44 anonim ***** válasza:
59%

Az én szüleim is meghaltak.És?Akkor most előlrébb vagyok szerinted ha az Istent szidom?:D

Hallod nem sok eszed van

Biztos nem rég halt meg valakid és muszáj valakit okolni,igaz?

Majd mikor megnyugszol el fog műlni ez az érzésed

Egyébként nem nyalja itt senki sem a seggét a Teremtőnek,ez csak a te téveszméd

Ja és nem sikerül a baba bármit teszek akkor okoljam Istent ezért is??

Nincs igazság ez biztos de nem lehet egy ember ennyire gyenge hogy minden egyes rosszért az Istent okolja

Sok az ateista is egyébiránt,akkor ők kit okoljanak vagy mit?:D

Ezt kicsit még gondold át szerintem

Őszinte részvétem a szeretted miatt

2022. jan. 7. 16:13
 10/44 A kérdező kommentje:

Ne haragudj de csak ezt az egy mondatod tudom értékelni és megköszönni:

Őszinte részvétem a szeretted miatt

2022. jan. 7. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!