Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megtértél már? Ha nem mikorra...

Megtértél már? Ha nem mikorra tervezed? Mikor adott át életed Jézusnak? Mikor hagyod hogy ő iranyitsa életed, s tegye olyanná amilyenné akarja?

Figyelt kérdés
Jézus szeret, jobban mint a saját anyad, apád, vagy bárki más eletet adta a te bűneidért megnyitta előtted a menny kapuját, erre mindenkinek szüksége van Jézusra, orvosnak, peknek, szakácsnak minden embernek mivel mindenki bűnös, csak általa üdvözölhe az ember halála után. Aki nem elkárhozik aki nem tér meg
2022. jan. 4. 08:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
71%
Kreattival szerintem ne vitatkozz, abból pozitív eredmény nem születhet.
2022. jan. 4. 11:00
 12/30 anonim ***** válasza:
17%

"Te írtad hogy ők bűnösök és nincs bennük Jézus lelke. Egy bűnös ember akiben nincs meg Jézus lelke nem juthat be a mennyországba. (vagy ha igen akkor minek térjek meg ha enélkül is bejuthatok?) Tehát akkor a bűnös újszülöttekre vár a pokol."

jaj, te debil lehetsz. A gyermek felnőve megtérhet. Ezért jött Krisztus. Na de rád nem fecsérlem a szót, mert valamiért a logika távol áll tőled. Egyre rosszabbak az érveid

"Kreattival szerintem ne vitatkozz, abból pozitív eredmény nem születhet."

Kutyám, szobatiszta vagy már? Vigyelek le sétálni? Vagy miért szűkölsz itt?

" Éld ki magadat valaki máson. Majd vitatkozom azzal aki vitatkozni akar és nem a fétishét kielégíteni."

Ti követtek, mint valami bálványt:) Te és a vita tűz és víz.

"Arra még nem gondoltál hogy előbb megvárd a választ és utána mond hogy nincs semmi amivel alátudná a másik támasztani? Feltételezem nem. Nem tudom miért élvezed azt hogy próbálsz provokálni másokat azzal hogy hamis, légből kapott állításokat teszel de ha neked ez okoz örömet akkor egészségedre"

Tehát nem tudod igazolni az állításaid, és mellébeszélsz. Értem, köszönöm!

Hazug!

Basszus, 4. nap az évből, de már vagy 10 vitát nyertem:)

2022. jan. 4. 11:09
 13/30 anonim ***** válasza:
59%
Bölcsőhalál. De szép is lenne ha nem létezne.
2022. jan. 4. 12:35
 14/30 anonim ***** válasza:
59%

A megfogant zigótáknak kb. 10%-a születik meg normálisan.

90% még előtte elpusztul.

Szerintem ez is elég tragikus.

2022. jan. 4. 12:37
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ott vannak azok is akik meg sem tudnak születni. De vannak olyanok akiknek a világában ilyenek nem léteznek.
2022. jan. 4. 12:48
 16/30 anonim ***** válasza:
59%
Nem tervezem a "megtérést" időponthoz kötve, mivel a megtérés nem egy időpont, hanem egy folyamat, ami egész életen át tart. Már ha a megtérést a szó eredeti, biblikus értelmében értelmezzük (metanoia), és nem úgy, hogy egy szektához való csatlakozás.
2022. jan. 4. 13:38
 17/30 anonim ***** válasza:

"Ti követtek, mint valami bálványt:) "

Nem az én dolgom hogy ki kivel akar veszekedni itt. Azonban a kronológiára figyelhetnétek.

Ugyanis ez a vita abból indult ki mikor te (12. ,7. és egyéb válaszoló) belekötöttél az 1. válaszolóba.

Tehát maximum te követted őt. Ő volt itt előbb. Ha egyáltalán követ bárki bárkit is.

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

2022. jan. 4. 13:54
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

4-es ... Jezus magara vette az ember bunet, de azt is elmondta mikent kell tovabbiakban elni az udvozuleshez.

Azert az nem ugy van, hogy Jezus bealdozta magat es innentol tiszta lappal lehet megint rosszalkodni ... aztan majd jon egy kovetkezo messias aki majd magara veszi ujra az emberek buneit? Eleg kalandor gondolat!

2022. jan. 4. 14:20
 19/30 anonim ***** válasza:
Ha Jezus akkor nem viszi el a balhet, az Isten kuldott volna nehany csapast es vilagveget, mert az emberek eppen megint szet voltak esve mint korabban.
2022. jan. 4. 14:22
 20/30 anonim ***** válasza:

18.

Börtönben a rabok is maradnak a börtönben miután letöltötték a büntetésüket? Ha Jézus az Ádámos Évás bűnt el törölte a halálával (ez volt ugyebár az eredeti állítás) akkor utána nincs indok hogy miért ne mehetnénk vissza a paradicsomba. Hiszen akkor már nincsenek bűneink ami miatt ne lehetnénk ott.

Vagy az akkor éppen élőknek elvette a bűneit mintha mindenkit meggyóntatott volna egyszerre és aki utána született az pont ugyan olyan volt mint aki Jézus előtt született.

19.

Miért nem tette? Noénál megcsinálta gond nélkül.

2022. jan. 4. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!