Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megtértél már? Ha nem mikorra...

Megtértél már? Ha nem mikorra tervezed? Mikor adott át életed Jézusnak? Mikor hagyod hogy ő iranyitsa életed, s tegye olyanná amilyenné akarja?

Figyelt kérdés
Jézus szeret, jobban mint a saját anyad, apád, vagy bárki más eletet adta a te bűneidért megnyitta előtted a menny kapuját, erre mindenkinek szüksége van Jézusra, orvosnak, peknek, szakácsnak minden embernek mivel mindenki bűnös, csak általa üdvözölhe az ember halála után. Aki nem elkárhozik aki nem tér meg
2022. jan. 4. 08:50
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
25%

"Jézus szeret, jobban mint a saját anyad, apád, vagy bárki más eletet adta a te bűneidért "

Amikor ő ezt tette akkor én még nem is éltem. Újszülöttként pedig a halála nélkül sem lettem volna bűnös.

"minden embernek mivel mindenki bűnös"

Kíváncsi lennék hogy egy 2-3 éves vagy fiatalabb kisgyereknek milyen bűnei lehetnek. Biztosan még az anyja hasábban rugdosott. Milyen pokolra való gyerek.

"Jézus szeret, jobban mint a saját anyad, apád, vagy bárki más"

Ezzel szerintem elég intenzíven vitatkoznának és jó pár ember esetén én is.

2022. jan. 4. 08:59
 2/30 anonim ***** válasza:
12%
Ember eredendo bune, hogy fogyasztottak a tudas fajanak gyumolcsebol. Ezert uzettunk ki a Paradicsombol ... ezzel a bunnel szuletik meg minden egyes ujszulott es ezert nem a Paradicsomba szuletik, hanem itt a Foldon :)
2022. jan. 4. 09:10
 3/30 anonim ***** válasza:
26%

1: Nem.

2: Nem tervezem.

3: Akkor, ha meggyőzött, hogy ennek van értelme.

4: Akkor, ha elvesztem az egyéniségemet, a szabad akaratomat.

2022. jan. 4. 09:14
 4/30 anonim ***** válasza:
92%

2.

Ha Jézus azonban feloldotta ezt a bűnt a halálával akkor miért nem kerültünk vissza a Paradicsomba?

Ezenfelül nem én ettem abból a gyümölcsből és nem is te. Ha a szomszéd Marika néni leszúr valakit akkor se tartoztatják le az egész falut vagy az egész országot (vagy az egész emberi fajt).

2022. jan. 4. 09:47
 5/30 anonim ***** válasza:
62%

...de még a Marika néni gyerekeit sem!

Legalábbis jogállamban.

2022. jan. 4. 09:48
 6/30 anonim ***** válasza:
66%
Nem fogok, de elismerem a katolikus egyház pozitiv eszmeiségét.
2022. jan. 4. 10:02
 7/30 anonim ***** válasza:
36%

"Megtértél már?"

Persze. Hülye lennék nem hinni Jézusban

"Kíváncsi lennék hogy egy 2-3 éves vagy fiatalabb kisgyereknek milyen bűnei lehetnek. Biztosan még az anyja hasábban rugdosott. Milyen pokolra való gyerek."

Mivel nem vagy 2-3 éves gyermek, inkább magaddal foglalkozz a kérdés tekintetében. Vagy a világon csak 2-3 éves gyermekek léteznek? A bűnben születés nem azt jelenti, hogy bűnt követett már el. Ez szellemi dolog. Akiben nincs Jézus lelke, bűnös és bűnt fog elkövetni

"Ezzel szerintem elég intenzíven vitatkoznának és jó pár ember esetén én is."

Vitatkozzanak, attól még nincs igazuk

2022. jan. 4. 10:17
 8/30 anonim ***** válasza:
84%

"Vagy a világon csak 2-3 éves gyermekek léteznek?"

Nem. De léteznek.

"A bűnben születés nem azt jelenti, hogy bűnt követett már el. "

De a bűn elkövetése nélkül bűnösnek lenni egy elég nonszensz dolog.

"Ez szellemi dolog. Akiben nincs Jézus lelke, bűnös és bűnt fog elkövetni"

Érdekesen "kedves" a te Istened hogy az újszülött gyerekeket is bűnösnek és pokolra valónak tartja.

"Vitatkozzanak, attól még nincs igazuk"

Attól még hogy te ezt hiszed nem lesz igazad.

2022. jan. 4. 10:36
 9/30 anonim ***** válasza:
20%

"De a bűn elkövetése nélkül bűnösnek lenni egy elég nonszensz dolog."

Nem az

"Érdekesen "kedves" a te Istened hogy az újszülött gyerekeket is bűnösnek és pokolra valónak tartja."

Senki nem írta, hogy pokolra valónak tartja. Ne hazudozz!

"Attól még hogy te ezt hiszed nem lesz igazad."

Viszont beláttuk, h neked meg sosem lesz igazad:) Nekem meg azért van igazam, mert alá is tudom támasztani a mondanivalómat, ellentétben veled, aki még olvasni sem tud igazán. Hol írtam, hogy a gyerekeket pokolravalónak tartja? Mutasd már meg te hazug!

2022. jan. 4. 10:45
 10/30 anonim ***** válasza:
84%

"Nem az"

De az. Vitatkozhatunk róla de egyikünk se fogja meggyőzni szerintem a másikat.

"Senki nem írta, hogy pokolra valónak tartja. Ne hazudozz!"

Nem hazudozok. Nem tudod mit jelent az ha valaki hazudozik?

Te írtad hogy ők bűnösök és nincs bennük Jézus lelke. Egy bűnös ember akiben nincs meg Jézus lelke nem juthat be a mennyországba. (vagy ha igen akkor minek térjek meg ha enélkül is bejuthatok?) Tehát akkor a bűnös újszülöttekre vár a pokol.

"Viszont beláttuk, h neked meg sosem lesz igazad:)"

Tehát belekezdtél a légből kapott feltételezéségetésbe? Gratulálok hogy csak ennyire futotta.

"Nekem meg azért van igazam, mert alá is tudom támasztani a mondanivalómat, ellentétben veled, aki még olvasni sem tud igazán. Hol írtam, hogy a gyerekeket pokolravalónak tartja? Mutasd már meg te hazug!"

Arra még nem gondoltál hogy előbb megvárd a választ és utána mond hogy nincs semmi amivel alátudná a másik támasztani? Feltételezem nem. Nem tudom miért élvezed azt hogy próbálsz provokálni másokat azzal hogy hamis, légből kapott állításokat teszel de ha neked ez okoz örömet akkor egészségedre. Fura perverziód van amiben én nem kívánok részt venni. Éld ki magadat valaki máson. Majd vitatkozom azzal aki vitatkozni akar és nem a fétishét kielégíteni.

2022. jan. 4. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!