A kérdésem vallásos emberekhez szól. Mikor volt életetekben isten-élményetek ? Amikor megváltozott az életed és megtértél.
Akik nem hisznek ebben és nem is vallásosak, azoktól azt kérem, ne is válaszoljanak !
Kérem azok válaszoljanak, akiknek volt ilyen vallásos élményük. Egyfajta megvilágosodás.
Trollok kíméljenek !
Lehetőleg kulturáltan válaszok legyenek. Ne legyen megint vallásos-ateista veszekedés az egész.
Vallásos emberek írjanak. Illetve ateisták is írhatnak, de kérem, hogy normál hangnemben, kultúráltan.
Nem volt soha ilyen "megtérést" okozó vallásos élményem.
Ettől függetlenül vallásos vagyok, amióta az eszemet tudom.
Eljutottam az öngyilkosság szélére 30 éves koromban. Akkor tértem meg, felismertem, hogy létezik isteni gondviselés, és megértettem, mi a HIT. Itt írtam le:
www.misszio.org>> Bizonyságtétel
Egyszer megettem majdnem 8 gramm pszichedelikus gombát, közepesnél erősebb fajtát.
Végigjártam az összes felettünk lévő dimenziót, amely út végén a mennyország részévé lényegültem át. Végtelen tökéletes egységben voltam.
Ez volt a legnagyobb. Emellett még számos élményem volt, kisebbek nagyobbak.
Nem volt ilyen élményem, inkább sok kisebb (olyan jellegűek, amikben felismertem Isten akaratát, jelenlétét, szeretetét). A megtérés meg szerintem nem egy pillanat, hanem egy folyamat, mely életünk végéig tart.
Persze, lehetnek olyan nagy horderejű események, amik valakit radikálisan megváltoztatnak, mint Szent Pált a damaszkuszi úton. De ez nincs mindenkinél, és akinél van, annál sem a végállomás, hanem épp ellenkezőleg, az út kezdete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!