Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok a hitgyülekezetről?

Mit gondoltok a hitgyülekezetről?

Figyelt kérdés

2021. dec. 31. 09:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Úgy általánosságban a karizmatikus gyülekezetekről rossz véleménnyel vagyok. Össze-vissza rohangálnak, majd vonaglanak a földön, és azt mondják, hogy ilyenkor a Szentlélekkel töltekeznek be. Ne nevettessenek.
2021. dec. 31. 09:37
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Nekem nagyon furák a tanításai. Meg amiket itt olvasok hitgyülisektől, az is elborzaszt néha, hogy mennyire szeretetlenek. Más véleményem nincs.
2021. dec. 31. 09:53
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Eretnek szekta. Még kéne őket szüntetni. Mint ahogy vót az ellenreformació....
2021. dec. 31. 10:13
 4/14 anonim ***** válasza:
50%
Ostobaságokban hívő birkák, akikből megélnek a vezetőik. Mint bármelyik vallásnál.
2021. dec. 31. 10:33
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
bizniszszekta
2021. dec. 31. 11:08
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Tipikus karizmatikus gyülekezet. Önmagában a karizmatikus mozgalomról nekem megvan a véleményem, amit már számtalan kérdésben leírtam. Önmagamat tudom ismételni:vigyázni kell a karizmatikus mozgalommal, óvatosan kell kezelni!
2021. dec. 31. 11:37
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

Néha távírányítót nyomkodva odatévedek és nézem.

Ünneplőbe öltözött emberek, mint nekem kellett gyerekkoromban, átszellemült arccal hallgatják az igehirdetőt.

Tegyék, nekem nem ártanak vele, sok másról is hasonló a véleményem.

De hogy "kivívták" a történelmi egyház státuszt, arról inkább nem mondanák véleményt.

2021. dec. 31. 11:45
 8/14 anonim ***** válasza:
49%

@7

Az a társadalmi elterjedtsége és befolyásának elismerése.

2021. dec. 31. 13:23
 9/14 anonim ***** válasza:
82%

Elég kemény egy 30 éves dolgot történelminek nevezni...

Régebben 100 év volt a minimális idő ami után lehetett valamit azzá nyilvánítani.

Sanyi'bá elérte hogy rájuk szablyák az egyház törvényt.

2021. dec. 31. 14:35
 10/14 anonim ***** válasza:
69%
Ismertem hit gyüliset, bár alázatos ember volt de le akart beszélni a Karatéról is mert hogy az a sátántól való, nem tudom én inkább jógázok nyugiban boldogan.
2021. dec. 31. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!