Hit gyülekezet vélemény?
Szia
Tényleg mások ajánlására vagy ellenjavallatára akarsz bármelyik hitközösséghez tartozni vagy nem tartozni?
Nem személyesen kellene megvizsgálnod a Bibliából Krisztus tanítását és Őt követned? Nem Isten tudja mi a legjobb neked? Azért íratta le a Bibliát neked is, hogy megvilágítsa az utadat. "Lámpás a te szavad, mely irányítja lépteimet, és fény, mely megvilágítja ösvényemet."Zsoltárok 119:105
Elhiszed ezt Istennek? Akkor megtaláltad a hitközösséged!
Itt van egy-két fórumozó, akik naponta teszik fel "kérdéseiket" azzal kapcsolatban, hogy mennyire megszenvedték az ott eltöltött időt. Viszont van néhány nagyon lelkes (lehet fizetett?) tagjuk is itt, akik tolják a propagandát különféle módszeretekkel.
Én óvakodnék az ilyen szektától.
Szerintem te képtelen voltál felfogni hozzászólásomat, így az valószínűleg nem neked szólt, hanem azoknak, akik megértik, felfogják.
Egyébként a hitgyüli fizetett propagandistáiról írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!