Milyen vallásúak vagytok vagy miben hisztek ha egyáltalán hisztek és miért?
Érdekes hogy az összes nem keresztény válaszolónak piros az értékelése a keresztényeknek pedig zöld.
Pedig a kérdés szempontjából mindegyik válasz hasznos.
...
11 mondjunk ne is csodálkozz itt már nagyjából tudja mindenki hogy ki a troll és a provokatív kötekedő!
Azert egy vallást mindig lemesézni… iszlámiában ezért a fejüket védték volna szó szerint! Csak itt a keresztény világban tehetik meg ezt…
Abddulhat persze hogy le pontozzák mert provokatív troll! Pár hónappal ezelőtt keresztény téritô volt most meg Mohamed messiása…
#13:
Miért vagyok én troll te szerencsétlen ??
Azért mert nem tetszik neked a véleményem ? Vagy mert nem tetszik hogy a kereszténység mellett mutatok alternatívàt ?
Én hiszek Allahban és igyekszem ennek megfelelően megnyílvànulni.
Mikor voltam én keresztény térítő ?? Elment az eszed így év végére vagy mi ?? :D
15 nem alternatívát hozol 😂😅
Nagyon sokszor gyaláztad a kereszténységet… felületes divat iszlám vagy ez is probléma
De az már jó pont hogy elsődlegesen Allah-t nézed nem pedig Mohamedet aki kicsit sem volt példa értékű…! Nem sértésből de száraz fact-ként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!