Milyen vallásúak vagytok vagy miben hisztek ha egyáltalán hisztek és miért?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 02:29
2/23 molnarmarcell21 válasza:
Iszlám - mert így döntöttem :)
3/23 anonim válasza:
Keresztény. Jehova tanúja vagyok.
Római katolikusnak kereszteltek és neveltek gyermekkoromban, de később ahogy megismerkedtem a Biblia szövegével, rengeteg ferdítésbe és ellentmondásba ütköztem, amit az Őrtorony meg tudott magyarázni, s megmutatta a helyes utat.
4/23 anonim válasza:
Szunnita muszlim vagyok.
Fiatalként elolvastam a Korànt -és bàr mindent akkor még nem értettem belőle,- nagyon magàval ragadott Isten Könyve.
5/23 anonim válasza:
Hitetlen vagyok,már a mesékben sem hiszek.
6/23 anonim válasza:
Keresztény vagyok, katolikus, mert felismertem, hogy ezt a felekezetet alapította egyedül Krisztus és olvastam sok őskeresztény írást, melyek biztosítottak, hogy jó úton haladok.
7/23 anonim válasza:
Keresztény vagyok, még keresem a megfelelő felekezetem. Jézusról rengeteget olvastam több forrásból is, illetve van megtapasztalásom.
9/23 anonim válasza:
Lepontozzátok az embert a vallása miatt???
Kár volt válaszolni a kérdésre😔
10/23 anonim válasza:
Én zöld pacsit dobtam, mégha nem is értek mindennel egyet a Jehova tanúival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!