Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten elfog ítélni?

Isten elfog ítélni?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok. 21 éves. Nem akarok még házasodni, se nem akarok komoly kapcsolatot, minél több lánnyal ki szeretném próbálni a szext, azonban a biblia tiltja , sőt még a házasság előtti szext is tiltja. Most mit tegyek? Ha úgy élek hogy megházasodpm aztán nem leszek boldog semmi értelme akkor. Egyébként meg nem bántok senkit, nem ártok senkinek, nem szeretnék valami besavanyodott unalmas életet élni még mindig azt tenni amit a biblia mond. Szeretem Istent tiszta szívből drága jó Istent meg az egyszülött Fiát a drága Úr Jézust jó ember vagyok de élni is kell egyszer élünk egyetlen egyszer
2021. dec. 29. 09:44
1 2
 11/16 KZitus ***** válasza:
91%

Szia

Akkor gondolkodj kérlek, miket írtál magadról, és mit árul el ez rólad:

Írod:"Jobb ha tudod hanem a szívek és a vesék vizsgálója" (Isten)

Na akkor mit lát Isten a te szívedben és "vesédben?:

Ezt írod egyik mondatodban:"nem akarok komoly kapcsolatot, minél több lánnyal ki szeretném próbálni a szext,..." - állítsd sorba gondolatban a lányokat, akiken végig szeretnél sorjázni, és kérdezd meg MAGADTÓL, ők mit szólnának ehhez az elképzelésedhez? mert biztosan ezt a nemes gondolatodat nem közölnéd egyikkel sem! Tudod ezt hogyan hívják a köznyelvben? Kihasználásnak! Te csak ki akarod használni a lányokat. Közölnéd velük is ezt előre? Mindegyikkel?

"Egyébként meg nem bántok senkit,..." - hát ezt is jó lenne a lányoktól megkérdezni, ők is így gondolják?...

Ha Isten ad egy törvényt, tanácsot, alapelvet, azt a TE érdekedben teszi, még ha mint látható, te nem érted azt. Ilyen "életpróbával" a hátad mögött soha nem leszel egyetlen lánnyal boldog, csak sorra teszed boldogtalanná őket....de mikorra rájössz erre már lehet késő lesz...kiégett és csalódott....persze majd Istent és a nőket hibáztatod majd. Ezt a zsákutcát már sokan bejárták....

2021. dec. 29. 14:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Neked miért nem válaszoltál arra, hogy mi lesz a gyerek sorsa, ha az egyik lány terhes lesz?
2021. dec. 29. 14:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Jav: nekem miért nem válaszoltál.
2021. dec. 29. 15:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen hallottam kísértésről. Úgy értettem, hogy nem jutna eszébe, hogy nem mondana olyat, hogy "Szeretem Istent tiszta szívből drága jó Istent meg az egyszülött Fiát a drága Úr Jézust jó ember vagyok de élni is kell egyszer élünk egyetlen egyszer"

6os voltam megint

2021. dec. 29. 15:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Akkkor menjen el szerzetesnek koplaljon egész életében és legyen mélydepressziós ezt jelenti a hivő élet? vagy mi

2021. dec. 29. 15:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem ez volt, amit mondani akartam.

2021. dec. 29. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!