Isten elfog ítélni?
Szia
Akkor gondolkodj kérlek, miket írtál magadról, és mit árul el ez rólad:
Írod:"Jobb ha tudod hanem a szívek és a vesék vizsgálója" (Isten)
Na akkor mit lát Isten a te szívedben és "vesédben?:
Ezt írod egyik mondatodban:"nem akarok komoly kapcsolatot, minél több lánnyal ki szeretném próbálni a szext,..." - állítsd sorba gondolatban a lányokat, akiken végig szeretnél sorjázni, és kérdezd meg MAGADTÓL, ők mit szólnának ehhez az elképzelésedhez? mert biztosan ezt a nemes gondolatodat nem közölnéd egyikkel sem! Tudod ezt hogyan hívják a köznyelvben? Kihasználásnak! Te csak ki akarod használni a lányokat. Közölnéd velük is ezt előre? Mindegyikkel?
"Egyébként meg nem bántok senkit,..." - hát ezt is jó lenne a lányoktól megkérdezni, ők is így gondolják?...
Ha Isten ad egy törvényt, tanácsot, alapelvet, azt a TE érdekedben teszi, még ha mint látható, te nem érted azt. Ilyen "életpróbával" a hátad mögött soha nem leszel egyetlen lánnyal boldog, csak sorra teszed boldogtalanná őket....de mikorra rájössz erre már lehet késő lesz...kiégett és csalódott....persze majd Istent és a nőket hibáztatod majd. Ezt a zsákutcát már sokan bejárták....
Igen hallottam kísértésről. Úgy értettem, hogy nem jutna eszébe, hogy nem mondana olyat, hogy "Szeretem Istent tiszta szívből drága jó Istent meg az egyszülött Fiát a drága Úr Jézust jó ember vagyok de élni is kell egyszer élünk egyetlen egyszer"
6os voltam megint
Akkkor menjen el szerzetesnek koplaljon egész életében és legyen mélydepressziós ezt jelenti a hivő élet? vagy mi
Nem ez volt, amit mondani akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!