Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért kell olyan világban...

Miért kell olyan világban élnünk, ahol csak félelem van?

Figyelt kérdés
Félelem a vírustól, az életben maradástól, a főnöktől, Orbántól, a politikától és még a feleségtől is.
2021. dec. 21. 11:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én csak az infláciotol félek xd
2021. dec. 21. 22:19
 22/29 anonim ***** válasza:

A félelem teljesen normális es egészséges emberi érzés, amire bizonyos fokig szuksegunk van.

Ha nagyon elhatalmasodik, akkor erdemes valamilyen megkuzdesi technikat keresni, ha kell, szakemberhez fordulni.

De pl. a vírus, a politika, az áremelkedések persze hogy aggasztóak.

A feleségedtol nem tudom, miért félsz, (remélem, tolem nem fél a férjem). De azon is biztos lehetne enyhíteni.

Miert a vallas kategoriaban kerdezed?

2021. dec. 21. 23:01
 23/29 anonim ***** válasza:

7

"Lehet hogy háboru is lesz… csak most europa és Afganisztán közt"

Igen, kb. 20 eve tart.

Most haboru Oroszorszag es Ukrajna kozott varhato.

2021. dec. 21. 23:16
 24/29 anonim ***** válasza:

11

"Nyugati országokban, Franciaország, Hollandia, Svédország, stb egyre nagyobb hányad muszlim."

Az Egyesult Kiralysagban eloknek 2%-a muszlim.

Nagy kaland.

"Magyarország egy élhető ország jelenleg, mert nem engedjük be ezt a probléma halmazt.

Tönkreteszik Európát. Én nem rettegek, csak megteszem a magam kis részét, amivel hozzájárulhatok, hogy ide ne engedjék be őket."

Magyarorszag sokkal kevesbe elheto orszag, hiszen pont azert nem akar egy szinesboru menekult sem Magyarorszagon maradni, hanem megy / menne tovabb Nemetorszagba, Angliaba.

Ha Magyarorszag a fejlett EU resze akar maradni es az ENSZ altal eloirt nemzetkozi jogokat betartani, akkor kotelezo menekulteket befogadnia. Ha akarna valaki Magyarorszagra menni...

Kivancsi vagyok, mi az a magad kis resze, amit te megteszel ez ellen.

2021. dec. 21. 23:26
 25/29 A kérdező kommentje:

24-es, biztos húzott az illető a telke köré egy szögesdrót kerítést ;))

Ebbe az országba csak az akar betelepülni, akinek "elmentek otthonról".

2021. dec. 22. 15:56
 26/29 A kérdező kommentje:

Különben én sajnálom a menekülteket. Ők attól félnek, hogy mi befogadjuk-e őket, gyerekeik hogy nevelkednek fel, az országukat szétlőtték a németek, amerikaiak, oroszok. Igazuk van nekik is, hogy miért avatkoztak és ment szét az országuk a nyugati társadalmak miatt? Miért nem hagyták őket ott békében élni?

Négereket is sajnálom Afrika felől, ahol már majdnem minden állat is éhen hal a klímaváltozástól. Ezek az emberek az életben maradásukért küzdenek, szintén tele vannak félelemmel.

2021. dec. 22. 16:02
 27/29 anonim ***** válasza:
A magam kis része nyilván azt jelenti, hogy elmegyek szavazni és oda szavazok, amelyik nem engedi be a muszlim bevándorlókat.
2021. dec. 22. 17:08
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
#27 Amit csinálsz bűn, Biblia pont azt írja fogadjuk be a jövevényeket ez ami most van a fenevad rendszere
2021. dec. 22. 19:02
 29/29 anonim ***** válasza:
#28 az ország kiszolgáltatása, és a rövidlátás bűn
2021. dec. 22. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!