Miért kell olyan világban élnünk, ahol csak félelem van?
A félelem teljesen normális es egészséges emberi érzés, amire bizonyos fokig szuksegunk van.
Ha nagyon elhatalmasodik, akkor erdemes valamilyen megkuzdesi technikat keresni, ha kell, szakemberhez fordulni.
De pl. a vírus, a politika, az áremelkedések persze hogy aggasztóak.
A feleségedtol nem tudom, miért félsz, (remélem, tolem nem fél a férjem). De azon is biztos lehetne enyhíteni.
Miert a vallas kategoriaban kerdezed?
7
"Lehet hogy háboru is lesz… csak most europa és Afganisztán közt"
Igen, kb. 20 eve tart.
Most haboru Oroszorszag es Ukrajna kozott varhato.
11
"Nyugati országokban, Franciaország, Hollandia, Svédország, stb egyre nagyobb hányad muszlim."
Az Egyesult Kiralysagban eloknek 2%-a muszlim.
Nagy kaland.
"Magyarország egy élhető ország jelenleg, mert nem engedjük be ezt a probléma halmazt.
Tönkreteszik Európát. Én nem rettegek, csak megteszem a magam kis részét, amivel hozzájárulhatok, hogy ide ne engedjék be őket."
Magyarorszag sokkal kevesbe elheto orszag, hiszen pont azert nem akar egy szinesboru menekult sem Magyarorszagon maradni, hanem megy / menne tovabb Nemetorszagba, Angliaba.
Ha Magyarorszag a fejlett EU resze akar maradni es az ENSZ altal eloirt nemzetkozi jogokat betartani, akkor kotelezo menekulteket befogadnia. Ha akarna valaki Magyarorszagra menni...
Kivancsi vagyok, mi az a magad kis resze, amit te megteszel ez ellen.
24-es, biztos húzott az illető a telke köré egy szögesdrót kerítést ;))
Ebbe az országba csak az akar betelepülni, akinek "elmentek otthonról".
Különben én sajnálom a menekülteket. Ők attól félnek, hogy mi befogadjuk-e őket, gyerekeik hogy nevelkednek fel, az országukat szétlőtték a németek, amerikaiak, oroszok. Igazuk van nekik is, hogy miért avatkoztak és ment szét az országuk a nyugati társadalmak miatt? Miért nem hagyták őket ott békében élni?
Négereket is sajnálom Afrika felől, ahol már majdnem minden állat is éhen hal a klímaváltozástól. Ezek az emberek az életben maradásukért küzdenek, szintén tele vannak félelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!