Miért kell olyan világban élnünk, ahol csak félelem van?
Nyugati országokban, Franciaország, Hollandia, Svédország, stb egyre nagyobb hányad muszlim. És teljes mértékben ragaszkodnak a saját kultúrájukhoz. És abban a nőket és a más vallásúakat nem becsülik.
Magyarország egy élhető ország jelenleg, mert nem engedjük be ezt a probléma halmazt. Talán a Geert Wilders könyvben olvastam, hogy 10 év múlva Franciaországban a születő gyerekek 60%-a muszlim lesz.
Tönkreteszik Európát. Én nem rettegek, csak megteszem a magam kis részét, amivel hozzájárulhatok, hogy ide ne engedjék be őket.
Zsolt 78:32-33
"Ezek után is csak vétkeztek, és nem hittek csodáiban. Ezért hiábavalóságban hagyta telni napjaikat, esztendeiket rémületben."
10 pedig lenne mitől... azért osztráknál 4 halott volt a muszlim támadás után?
miért is félsz a saját feleségeedtőklŰ?
az a nagy különbség hogy az én aggodalmam egy valós dolog amiben emberek halnak meg minden ok nélkül a tiéd sajnos a napi orbán és keresztény gyűlölet! de a feleség mit keres itt azt nem tom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!