Miért kell olyan világban élnünk, ahol csak félelem van?
Lehet hogy háboru is lesz… csak most europa és Afganisztán közt
De mind ez lényegtelen amikor majd ide jönnek robbantgatni mert mostanában mi voltunk a célpont
Franciaország egyesült királyság Németország és még Ausztria is!
7-es látod, neked a félelmed a terroristák áradása, amit Orbán ültetett beléd. Na ugye, te is félsz, a te félelmed forrása szintén Orbán, azon keresztül a terroristák. Itt magyar már nem dolgozik rossz munkakörülmények között. Ezért kellenek ezek az iraki emberek nekünk, hogy legyen valaki aki elviszi a szemeted a házad elől pl.
De függetlenül ettől, nem csak Orbánon van a hangsúly, az csak egy icipici része.
9 te nyomorult ez nem Orbán miatt van! Semmi köze Orbánhoz
Ezek a terroristák a saját fajtájukat id irtják nem csak minket! Pl egyiptom meg Irak!
De a legtöbb támadás Franciaország USA
911-ről hallottál? Tudod iker tornyok! Több ezer halott és több ezer sebesült!
Erről Orbán tehet?! Ne legyél nyomorult! Én sem szeretem de a terror támadással inkabb ne viccelj te nyomorult mert minden évben az európai világ többször át esik rajta csak a media próbálja elfojtani! Most osztrákban is 2020-ban 4 halott volt
De küldök egy lapot a terror támadásoktól
Ezek a terroristák sokszor illegálisan jönnek be amit meg pont hoy Orbán nem akar!
Sajnállak 10-es, de a leírásodból ítélve te még jobban félsz, mint én. Üdv. a táborban ;))
Megmondom őszintén, én még azért nem tartok ettől a robbantgatósditól, eddig még nem jutottam el, hogy ilyennel foglalkozzak. Csak olyan félelmekkel, amik érintik a közvetlen környezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!