Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért kell olyan világban...

Miért kell olyan világban élnünk, ahol csak félelem van?

Figyelt kérdés
Félelem a vírustól, az életben maradástól, a főnöktől, Orbántól, a politikától és még a feleségtől is.
2021. dec. 21. 11:48
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell. Én pl teljesen jól elvagyok félelem nélkül.
2021. dec. 21. 12:04
 2/29 anonim ***** válasza:
91%
Annak, hogy paranoiás vagy, mi köze a vallásokhoz?
2021. dec. 21. 12:07
 3/29 A kérdező kommentje:
Az, hogy csak valami erő okozza ezt, hogy ilyenné váltak az emberek és ezzé tették a világot, ami most.
2021. dec. 21. 12:08
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Én sem engem, hogy bemérgezze a mindennapjainkat a félelem, pláne a politika. Aki túlságosan belemerül ezekbe a témákba, annál megértem, hogy a félelem is előkerül, hisz pont ez a célja a sok manipulatív szarnak amit ontanak az emberre minden irányból. Mi ezeket nem engedjük be az ajtón. Nagyon gáz ami a világban zajlik, de szeretnénk ép ésszel átvészelni ezt az időszakot.
2021. dec. 21. 12:10
 5/29 A kérdező kommentje:
És szerinted struccként élni a szar világban, az vezet valahova?
2021. dec. 21. 12:12
 6/29 A kérdező kommentje:
Mondok egy példát, pl. te dolgozol mint egy ló és közben az élelmiszerek ára 20%-kal felment, a pénzromlás is oka, de más áll a háttérben. Te pl. nem veszel tudomást róla és azt mondod, ez így jól van?
2021. dec. 21. 12:14
 7/29 anonim ***** válasza:

Lehet hogy háboru is lesz… csak most europa és Afganisztán közt

De mind ez lényegtelen amikor majd ide jönnek robbantgatni mert mostanában mi voltunk a célpont

Franciaország egyesült királyság Németország és még Ausztria is!

2021. dec. 21. 12:20
 8/29 A kérdező kommentje:

7-es látod, neked a félelmed a terroristák áradása, amit Orbán ültetett beléd. Na ugye, te is félsz, a te félelmed forrása szintén Orbán, azon keresztül a terroristák. Itt magyar már nem dolgozik rossz munkakörülmények között. Ezért kellenek ezek az iraki emberek nekünk, hogy legyen valaki aki elviszi a szemeted a házad elől pl.

De függetlenül ettől, nem csak Orbánon van a hangsúly, az csak egy icipici része.

2021. dec. 21. 12:23
 9/29 anonim ***** válasza:
12%

9 te nyomorult ez nem Orbán miatt van! Semmi köze Orbánhoz

Ezek a terroristák a saját fajtájukat id irtják nem csak minket! Pl egyiptom meg Irak!

De a legtöbb támadás Franciaország USA

911-ről hallottál? Tudod iker tornyok! Több ezer halott és több ezer sebesült!

Erről Orbán tehet?! Ne legyél nyomorult! Én sem szeretem de a terror támadással inkabb ne viccelj te nyomorult mert minden évben az európai világ többször át esik rajta csak a media próbálja elfojtani! Most osztrákban is 2020-ban 4 halott volt

De küldök egy lapot a terror támadásoktól

[link]

Ezek a terroristák sokszor illegálisan jönnek be amit meg pont hoy Orbán nem akar!

2021. dec. 21. 12:27
 10/29 A kérdező kommentje:

Sajnállak 10-es, de a leírásodból ítélve te még jobban félsz, mint én. Üdv. a táborban ;))

Megmondom őszintén, én még azért nem tartok ettől a robbantgatósditól, eddig még nem jutottam el, hogy ilyennel foglalkozzak. Csak olyan félelmekkel, amik érintik a közvetlen környezetem.

2021. dec. 21. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!