Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért ítéli el a homoszexualit...

Miért ítéli el a homoszexualitast Isten? Hiszen nem tehetnek róla

Figyelt kérdés
Nem értem ez olyan mint egy betegség nem tehet róla aki öl gyilkol rossz ember tehet róla de aki homokos az nem és a leszbikus sem. Nem értem Istent és abba se ha tudta hogy a fény wngyala ördög lesz minek teremtette meg . Ha én tudok előre valamit hogy nem lesz jó mégse csinálom miért nem teremtett egy csodás világot jó embereket istenlehet így izgalmasabb nki szórakozik
2021. dec. 17. 09:04
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Nagyon sokféle szexuális perverzió létezik, a tudomány jelenleg 8 félét tekint mentális betegségnek. Attól még hogy a homoszexualitás nem betegség, lehet szexuális perverzió. Miből gondolod hogy a homoszexualitásnak nincsenek fokozatai? Van olyan valaki ugyebár aki biszex, és nem azonos mértékben vonzódik mindkét nemhez. Van olyan is hogy valaki házas, gyerekei vannak, közben homo, mert el tudja fojtani magában a hajlamot. Vagy csak fantáziáláskor, önkielégítéskor "éli ki" ezt a vonzalmát.

A perverz szónak nagyon is van értelme egy kultúrkörön belül. Attól még hogy nehéz pontosan körül határolni, még a fogalom létezik.

2021. dec. 22. 13:40
 32/33 anonim válasza:

Édes Istenem ... Van itt olyan, aki tapasztalatból beszél, vagy csak okoskodni próbál mindenki?

Én tapasztalatból mondom, hogy ha bármi köze lenne a perverzióhoz, akkor

- vagy nem vagyok perverz

- vagy mindenki perverz

Ugyan olyan nemi igényeim vannak, mint egy "átlagos" (értsd: nem perverz) heteroszexuálisnak.

2021. dec. 22. 23:51
 33/33 anonim ***** válasza:
Már az első hozzászólásomban leírtam, hogy szerintem mindenkiben van valamennyi szexuális aberráció. Szóval a perverzitás fogalmától nem kellene annyira idegenkedni. Persze senki nem szereti kiteregetni idegenek előtt a sajátját, nem is illik. Ezek tabuk. Nem tartozik senkire, csak a párunkra. Van aki a párjának se vallja be, sőt van aki saját maga sincs vele tisztában.
2021. dec. 23. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!