Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik vallás követői a...

Melyik vallás követői a legkiegyensúlyozottabbak? Kizárólag (!) lelki egészség szempontjából melyiket mondhatjuk legjobbnak?

Figyelt kérdés

2021. dec. 9. 01:59
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
32%

Gondolj bele, pl. egy 30 éves szűz keresztény min megy keresztül: nem szexelhet, mert nincs házastársa, nem önkielégíthet, ezért időnként spontán magömlése van, sosem látott/fogott meg női sunát, pedig már benne van a korban.

Szóval a kereszténység nem.

A wicca-t mondanám, ott egyszerűbb az élet:

"Ha nem ártasz vele, azt tégy, amit akarsz."

[link]

2021. dec. 9. 03:12
 2/36 anonim ***** válasza:
42%

A wiccáról Damien Echols és a memphisi hármak jutott eszembe.

Csóri gyerek , milyen kiegyensúlyozott volt...

2021. dec. 9. 05:59
 3/36 anonim ***** válasza:
85%
Ez nem vallás fuggő hanem egyén függő. Követhetsz bármilyen vallást ha nincs rendben az életed, ha nem tudod lerakni a terheidet ha a sok sz@rságot ami a világból rád rakódott (vagy felszedtél) mindenhová magaddal cipeled. Hiába.
2021. dec. 9. 07:16
 4/36 anonim ***** válasza:
23%

Mindegy, hogy mi jut eszedbe a wicca-ról 2-es mert nincs igazad. Valószínűleg egy wicca sem fog kiírni a netre kérdést, hogy gondok vannak egyébként jelentéktelen dolgok miatt, de a keresztényeknek igen, mert ez az elavult vallás szinte mindenből bűnt csinál.

Olvasd csak ennek az embernek az esetét a maszturbálással, mit művel a kereszténység az emberekkel. Azt mondja a csávó, hogy már attól félt, hogy az egész az egészsége rovására megy az egész:

[link]

És ez csak a jéghegy csúcsa, hogy miket találnak ki a keresztények.

Vannak olyanok, akik a Harry Pottert is démoninak tekintik, akik aztán frusztráltságot keltenek azokban a fiatalokban, akik szeretik.

Nem sorolom tovább, hogy a keresztény felekezetekek miket találnak ki. Ez a vallás nem való mindenkinek.

2021. dec. 9. 09:25
 5/36 anonim ***** válasza:
46%

Csakis olyan egyházat tartok szimpatikusnak ami a létezés és az élet tiszteletét hirdeti a felsőbb hatalmak helyett és az egyént tekinti önmaga istenének.

Idáig a LaVey féle modern-ateista vallás az egyetlen aminek a tanaival azonosulni bírok.

2021. dec. 9. 09:28
 6/36 anonim ***** válasza:
48%

5.-hez kiegészítés (nem az 5. vagyok)

Ha emlékeim nem csalnak akkor ott az is volt hogy azokat a törvényeket tartsad be amikkel egyetértesz.

Tehát nem úgy mint sok vallásnál hogy ha valamivel nem értesz egyet akkor is alárendeled magadat mert kötelező. Sanyargassad magadat ha pedig nem sikerül akkor bűnös vagy.

2021. dec. 9. 09:42
 7/36 anonim ***** válasza:
57%

Hát, hogy kinek vannak szexuális abberációi kreatti, arról lehetne beszélni.

0-24-ben itt vagy az oldalon, és provokálsz, gúnyolódsz, egy incel vagy. Se feleséged, se barátnőd, látszik, hogy szexuálisan nem vagy kielégítve, és ez enyhe abberációt okozott nálad.

2021. dec. 9. 10:33
 8/36 anonim ***** válasza:
85%
Csak szólok, hogy törölték kreatti kommentjét, arra volt reakció a 7-es válaszom.
2021. dec. 9. 11:14
 9/36 KZitus ***** válasza:
45%

Szia

A legkiegyensúlyozottabb és legnagyobb belső békét adó/teremtő vallás az a Krisztus tanítása.

Egyetlen vallás sem tud ilyet kínálni:"Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik keményen fáradoztok, és súlyos terheket cipeltek, és én felfrissítelek benneteket. Vegyétek magatokra az igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd és alázatos vagyok, és fel fogtok frissülni. Mert az én igám kellemes, és az én terhem könnyű.”

2021. dec. 9. 11:23
 10/36 KZitus ***** válasza:
42%
Máté 11:28-30
2021. dec. 9. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!