Édesapám meghalt. Sajnos kórházba történt, nagyon sokat szenvedett covid miatt. Két hete történt de azóta nem vagyok ön magam. Hogyan tudnék lelki békére lelni?
Figyelt kérdés
Sok minden jár a fejembe. Hogy miért pont őt vette el az Isten, és miért pont így, hogy ennyit szenvedett. Nagyon hiányzik nekünk.. És nem tudom ezt az egészet elfogadni.2021. dec. 6. 06:33
21/23 anonim válasza:
A szomszédom három oltással be volt oltva, mégis meghalt. Most Csollány Szilveszter lélegeztetőgépen van, három oltást pedig felvette. Nem segít senkin az oltás, csak szemfényvesztés, meg hogy erősítse a hitet, ennyire jó. Meg ugye most olvastam, hogy mennyit kaszáltak a gyógyszergyártó cégek ezen a COVID-on.
22/23 anonim válasza:
Bizonyára nagyon szeretted az édesapádat. Isten is egy édesapa, és Ő a saját fiát veszetette el, aki brutális kínok között halt meg a kereszten. Ha valaki, akkor Ő igazán együtt tud érezni veled. Remélem, megtalálod Istent, és ő pótolni tudja annyira a hiányt, amit édesapád elvesztése okozott.
Stefán
23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm Stefán!
2021. dec. 7. 19:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!