Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted káros vallás a...

Szerinted káros vallás a kereszténység?

Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 10:40
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
30-as és ki mondja meg mi a valóság?
2021. dec. 9. 14:47
 32/35 Alain Delon ***** válasza:
49%
31: A valóság mondja meg, hogy mi a valóság. A vallásosok ez elől menekülnek.
2021. dec. 9. 14:50
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
32-es én pl. 10 éve már nem tudom elhinni, hogy a FIDESZ nyer. Ez nekem nem a valóság, ez rémálom.
2021. dec. 9. 15:32
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem káros, csak sok fundamentalista, szélsőséges szekta, felekezet teszi azzá. A középkorban a katolikus egyház volt ilyen, mostanra meg a neoprotestantizmus egy-egy rétege. A sátán zseniális mesterkedése, hogy tervének végrehajtásához felhasználja ezeket a mozgalmakat, vallási rendszert csinál belőlük és ezzel elhitelteleníti a nem keresztények előtt a valódi hitet.
2022. jan. 3. 16:02
 35/35 anonim ***** válasza:

A vallásnak köszönhetjük a középkort ami minden tekintetben egy hatalmas hátraarc volt az ókorhoz képest . A vallások általában a fejlődés ellen voltak pl a barokk ami épp a reformáció ellen jött létre a fejlődés ellen hogy mindenki tovább kövesse birka ként a kereszténységet .

A kereszténység sok vallással egyetemben papíron jó a valóságba rossz épp ahogy a kommunizmus papíron jobb mint a demokrácia gyakorlatba milliók életét követelte

2022. nov. 19. 18:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!