Én azt hiszem hogy én vagyok az Isten. Van olyan vallás amiben az ember saját magát látja Istennek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 4. 14:36
21/23 anonim válasza:
"Én azt hiszem hogy én vagyok az Isten."
Nofene. Örökké létezel? És hogy lehetsz akkor a téridőben. Egy Istent nem korlátozhat a tér és az idő, sem semmi.
"Van olyan vallás amiben az ember saját magát látja Istennek?"
Minden ember ilyen, aki nem hisz Jézusban. Nézd meg az egoizmust a világban.
22/23 anonim válasza:
Egy az igaz Isten, csak egy. Ezt már Mózesnek kijelentette az Úr. Az összes többi csak álisten.
23/23 anonim válasza:
Pl egyik ismerősöm buddhista kis seggtukacs, kis köcsög, van biológia konzulens tapasztalata, végzettsége persze nincs róla, hypnózis oklevele van, és gyógyszertàrban eladó végzettsège, ő túl gondolja magát, ő nem hiszi fázisban van hanem tudja fázisban xd hogy ő maga a tudat mestere.. hogy ő egy professzor meg ilyenek, bennem áll a szája, kotnyeles, pofátlan gerinctelen féreg, egyetlen egy dolog van amihez ért és erre alapszik az egész eszmêje az pedig a hazudozás, másokat be csapni félre vezetni, pénzügyileg le húzni stb, de közben full fösvèny és a takarékos embert ő kenderbe veri, szóval nem láttam még hozzá hasonló gazembert aki ráadásul tèveszmèbe van de nagyon és el tèrithetetlen! Szóval valószínűleg be kéne látnod ahogy neki is be kéne de képtelen rá, hogy pszichológiai esetek vagytok, csak egy beteg nem képes be látni hogy ő beteg ahogy az ismerősöm is azt képzeli magáról hogy ő egy mindent tudó professzor, kész röhej, kibírhatatlan az illető xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!