Tényleg igaz ez az állítás?
Igaz, igen.
A bibliában is van ilyesmi hogy tagadd meg önmagad.
Azért tűnik szornyunek, mert nem tudod elképzelni az életed a földi testi oromokon kívül, de ha elfogadod Jézus termeszetet akkor pont ez lesz nehéz.
Én olvastam szentekrol és nem szomorúak! Olyan béke van bennük amit a legnagyobb boldog extazisra sem cserelnenk el.
Persze én is csak beszélni tudok erről, mert nagyon nehéz út, és alig hiszem el hogy képes lennék rá.
"Persze én is csak beszélni tudok erről, mert nagyon nehéz út, és alig hiszem el hogy képes lennék rá."
Senki se képes rá, de Jézus képessé tesz minket. Legyen hitünk. Higgyük el, amit Isten mond a Bibliában, hogy megtisztít minket. Ő képes rá, hidd el. És mivel hiszünk ebben, máris örülhetünk!
Még mindig az adakozáson rágódsz?
Olvasd:
Apcs 10:1 Vala pedig Cézáreában egy Kornélius nevű férfiú, százados az úgynevezett itáliai seregből.
Apcs 10:2 Jámbor és istenfélő egész házanépével egybe, ki sok alamizsnát osztogat vala a népnek, és szüntelen könyörög vala Istennek.
Ahol azt olvasod, hogy jámbor, az szó szerint: "jól/helyesen tisztelő". Vagyis az alamizsna, az adás, adakozás, és az imádkozás az a helyes Istentisztelet. Az, hogy köszönsz mindenkinek meg nem bántassz senkit és próbálsz békébe élni mindenkivel az csak egy passziv magatartás. Igazságos >>>cselekedetek<<< mutatják meg, hogy van hit vagy nincs hit.
Vagy teljesen kattant vagy borzalmas troll. Egy jó troll új kérdéseket talál ki, ez a szerencsétlen nem képes rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!