Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kit szeretsz jobban?

Kit szeretsz jobban?

Figyelt kérdés

Istent(Mennyei Atyánkat) és Jézust szereted jobban vagy a családod? Monda Jézus: „Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy békességet hozzak a földre. Nem azért jöttem, hogy békességet hozzak, hanem hogy kardot. Azért jöttem, hogy szembeállítsam az embert apjával, a leányt anyjával, a menyet anyósával, és így az embernek ellensége lesz a háza népe. Aki jobban szereti apját vagy anyját, mint engem, az nem méltó hozzám; aki jobban szereti fiát vagy leányát, mint engem, az nem méltó hozzám; és aki nem veszi fel keresztjét, és nem követ engem, nem méltó hozzám.

Máté 10:34‭-‬

2021. dec. 1. 15:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Érzek egy enyhe provokációt a kérdésben. Jelentve!
2021. dec. 1. 15:34
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. dec. 1. 15:35
 3/17 anonim ***** válasza:
59%

Nyilván a családomat.

Ekkora hülye kérdést.

2021. dec. 1. 15:36
 4/17 anonim ***** válasza:
40%
Én téged.
2021. dec. 1. 15:38
 5/17 anonim ***** válasza:
33%
Ez komolyan szerepel így a bibliában? Ilyeneket olvasva sajnos Istenről alkotott pozitív képem összeomlik. Ezt olvasva egy egoista, önző gonosz valamire gondolok. Olyan érzésem lesz, mint a Csillagkapu sorozatban az ori (oráj), hogy az emberek imádatából, vak hitükből nyertek energiát, az éltette őket. Minél többen imádták, annál erősebbek lettek, ezért az egész univerzumot meg akartám téríteni.
2021. dec. 1. 15:39
 6/17 anonim ***** válasza:
62%
Aha, tehát eszerint, ha én- és mindenki más a világon, aki nem Istenkét szereti jobban, mi nagy faxkalapok vagyunk, akik akár a pokolban is éghetnek. Fenntartom a lehetőséget Isten létezésére, de a Bibliában nem hiszek. Ha ez tényleg benne van, Isten elvárja, hogy mások őt magasztalják, ami nem éppen a feltétel nélküli szeretetet és igazságot tükrözi. Élhet valaki segítőkészen, rendesen, de ha nem a Nagyfőnököt imádja családja helyett, ha egyáltalán kedveli a Nagyfőnököt, máris mehet a pi**ába. Na tudjátok, kinek kell ilyen Isten.
2021. dec. 1. 15:42
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
Ez a vallás-kultúra rovatba tartozik!!!
2021. dec. 1. 15:50
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Én szavazást is csatoltam volna a kérdéshez. Kíváncsi lennék rá, hogy mit válaszolna a hívők többsége, ha ezzel kapcsolatban lennének számon kérve.
2021. dec. 1. 16:05
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
Véleményüket a lepontozásokban fejtik ki úgy látom.😅😅😅
2021. dec. 1. 16:10
 10/17 anonim ***** válasza:
64%
azt is mondta, hogy a legfontosabb parancs, hogy szeresd felebarátodat. érzek itt némi ellentmondást
2021. dec. 1. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!