Mit válaszolnál, ha a 8 éves gyereked megkerdezné, hogy kit szeretsz jobban, őt vagy az új párodat?
Egyértelmű, hogy a gyermekemet szeretem jobban...legalábbis egy édesanya így érez.
A férfiaknak nyilvánvalóan az a fontosabb, akire feláll a micsodájuk.
2!
Édesanya vagyok. Nem szeretem jobban a gyerekemet mint a páromat. Máshogy szeretem őket. A ygerekemnek az anyja vagyok, a páromba meg szerelmes vagyok. A két értésnek köze nincs egymáshoz. Egyértelmű, hogy ennek felfogásához kell egy minimális intelligencia, ami benned láthatóan nicns meg
2.
Egyet értek veled teljesen az édesnaya mindenkinél jobban szereti a gyereket. A férfi pedig azt szereti jobban aki feltudja állitani neki a micsodáját
Miért ne kérdezhetne ilyet egy gyerek?!
Emlékszem, én is megkérdeztem anyukámtól, és azt mondta, hogy engem. Akkor nekem ez nagyon sokat jelentett. Ma már látom persze, hogy ez nem is volt így és az egész életünket apám uralma alatt éltük, és mindent az ő kedvére tettünk... de a gyermeki énemnek jól esett, hogy az egyik szülőm talán szeretett, ha már a másik csak saját magát volt képes.
Elmagyaráznám neki, hogy mindkettejüket szeretem. Máshogy, de szeretem.
Illetve azt is tudatosítanám benne, hogy olyan embert nem hoznék az életébe, aki nem fogja őt is szeretni.
De ott valami tényleg félre ment, ha a gyerek ilyet kérdez. Lehet hiányzik neki a bensőséges viszony, azt érzi kevesebbet vagy máshogy van vele foglalkozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!