Biblia szerint a homoszexualitas termeszetes? Egy homoszexualis orokolheti isten orszagat?
"DE, mivel a természetben is van, állatok közt is megfigyelték már, így természetes"
Ettől miért természetes? Bármilyen betegség, ami az állatoknál is előfordul, onnantól már nem betegség?
" Aki ilyen marhaságot leír annak gondolom a Föld is lapos..."
Azt akartad írni, hogy az olyan hülyék az evolúcióban is hisznek
"A 39.-ben pedig semmi válasz nincs, control c + control v halmaza az egész"
Olyan felemelő, mikor az egyik szefós erősíti a másikat:)
"40# a 39. kommenben ott volt a válasz. Mit nem értesz rajta??? Ostoba vagy, vagy mi?"
Ezek szefósok, ne foglalkozz velük. Most tartanak a kisegítőben az internetnél, illetve a fórumoknál
Anyukád volt a szefós, aki gyerek helyett csak téged tudott kipréselni magából. :)
Ettől miért természetes? Bármilyen betegség, ami az állatoknál is előfordul, onnantól már nem betegség? --> Ugye tudod jól, hogy a természetes attól természetes, hogy a nevében is benne van: LÉTEZIK A TERMÉSZETBEN. Igen, a betegségek is léteznek, innentől teljesen természetes, hogy vannak betegségek is, SAJNOS.
Azt akartad írni, hogy az olyan hülyék az evolúcióban is hisznek --> Nem is tagadod, hogy lapsiföldeske vagy. Ugye akkor szerinted a Föld egy 6000 éves makettasztalka csak? Szerintem te ne hülyézz ennyi ésszel másokat...
Ezek szefósok, ne foglalkozz velük. Most tartanak a kisegítőben az internetnél, illetve a fórumoknál --> Igen, pontosan így beszél az, akinek egy kiba tudományos érve sincs, csak másol ész nélkül, és azt hiszi, nála a világ bölcsessége, holott olyan alapszavakkal sincs tisztában, mint az, hogy mi az a hajlam.
"Anyukád volt a szefós, aki gyerek helyett csak téged tudott kipréselni magából. :)"
frappáns válasz :) Megint megy a nyafi anyuci után. Ideje felnőni, kisfiú! Viszont szefósokkal tudok foglalkozni. Ha kell, tudok segíteni. A debilségeteken lehet segíteni
"Nem is tagadod, hogy lapsiföldeske vagy."
Amennyiben a geoid neked laposföldet jelent. Ja, hogy szefós vagy :)
"Szerintem te ne hülyézz ennyi ésszel másokat..."
Nem szoktam. Csak a szefósokról állapítom meg, hogy szefósok. :) De ha magad is hülyézed magad, akkor miért baj, hogy én "ténymegállapítok"?
"Igen, pontosan így beszél az, akinek egy kiba tudományos érve sincs, csak másol ész nélkül, és azt hiszi, nála a világ bölcsessége, holott olyan alapszavakkal sincs tisztában, mint az, hogy mi az a hajlam."
Semmi baj, szedd össze magad, fiú!
"Ugye akkor szerinted a Föld egy 6000 éves makettasztalka csak? "
MAkettasztalka, mi? Aranyos szefós kifejezés. Lássuk aszefós logikát: ha valami csak 6000 éves, akkor az csak makettasztalka lehet. Értem. Kár, hogy a szakdolim előtt nem ismertelek, sokat segítettél volna az anyaggyűjtésben:)
"Ugye tudod jól, hogy a természetes attól természetes, hogy a nevében is benne van: LÉTEZIK A TERMÉSZETBEN"
Ezt a szefós értelmező szótárból nézted ki?:) Mert baromira nem ezt jelenti. Ja, hogy a szefós informatikán még nem vettétek a guglit, értem. Akkor bocsi. Arról volt szó, hogy ami a természetben van, az nem betegség. De ez csak egy szefós hülyeség:)
Huh, ez ma sem a te napod:)
Döngöjjelek tovább a szarba, vagy elég büdös vagy már? Bár sok szefós alapból büdös, gondolom téged sem zavar
"akinek egy kiba tudományos érve sincs, csak másol ész nélkül"
Értem, tehát egy szefós úgy tartja, hogy ha valami tudományos érv, az másolhatatlan. Érdekes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!