Biblia szerint a homoszexualitas termeszetes? Egy homoszexualis orokolheti isten orszagat?
Majd megtudjuk odaát.
Jelezném, hogy nem csak a homoszexuatis bűn, az irigység is. Egy irigy ember örökölheti Isten országát? Vagy csak a bűntelen ember? A Biblia azt írja, hogy egyedül Isten bűntelen, akkor a menny üres?
#1 hát anno a tobb milliard emberbol csak Noét mentette meg a teremtő meg a familyját
Akkor ezek szerint a mennybe kevesen jutnak be valami vip hely lesz q többi elkarhozik koztuk lehet te is meg en is
"A Biblia azt írja, hogy egyedül Isten bűntelen, akkor a menny üres?"
Nem, csak olvasd tovább a Bibliát
"Biblia szerint a homoszexualitas termeszetes? "
Nem. De felesleges ezt minden nap megkérdezni
"Egy homoszexualis orokolheti isten orszagat?"
Igen: megtér, meggyógyul, üdvözül
"hát anno a tobb milliard emberbol csak Noét mentette meg a teremtő meg a familyját"
És nézd meg, hogy még Noé lányai is milyen gonoszságot műveltek.
Egyébként most él több milliárd ember, több ezer éve sokkal, de sokkal kevesebb élt. Nem vagy valami művelt kérdező...
"#5 akkor sokkal tobben eltek mint most, most a kihalás szélén vagyunk"
És azon belül is főleg a kínaiakat érinti a kihalás veszélye elsősorban, ugye? :)
Tehát vagy nem olvastad a Bibliát vagy csak felületesen. Írja miért csak Noé és családja menekült meg. Fuss neki mégegyszer.
3# Én a kérdezőnek írtam, hátha gondolkodásra bírja. Én értem, ő nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!