Szereted Istent? Bízol benne? Biblia szerint élsz?
Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 06:51
1/12 anonim válasza:
Igen
Igen
Nem teljesen, mert a mai világban nem tudok minden 2000 évvel ezelőtti szabályt betartani. Pl dolgoztam tegnap, hiába volt vasárnap.
2/12 anonim válasza:
Globâlis felmelegedés hoax, nasa hoax, covid hoax
4/12 anonim válasza:
3x nem (bocs, az elozot elirtam)
5/12 anonim válasza:
Miért kellene szeretnem és bíznom benne? Higgyek Istenben csak azért mert a vallás emberek millióira hatással van? Az ember nem attól lesz jobb mert hisz vagy szeret egy mindenhatót akit nem is érzékel soha. Persze mindent meg lehet magyarázni,de ha létezne akkor nem lenne ennyi éhinség, gyűlölet, öldöklés. Számomra bebizonyosodott, hogy a vallás is csak egy hatalom ahhoz, hogy kihasználják a naiv embereket. Ezért IS inkább a saját érzéseimre hagyatkozom, teszek jót és élek emberhez méltóan, kihasználva azt a kevéske időt amíg a Földön lehetek, és nem arra fecsérlem az időmet, hogy templomba járjak magasztaljak valami felsőbb hatalmat és várjam ölbetett kézzel a kánaánt
6/12 anonim válasza:
"Szereted Istent?"
Igen
"Bízol benne?"
Persze
"Biblia szerint élsz?"
Újszövetség szerint
7/12 anonim válasza:
Istent imádom, feltétel nélkül bízok benne, legfőképp azért mert látom a támogatását az életemben. És igen igyekszem a bibliai alapelvek szerint élni, ami olykor erőfeszítést és áldozatot kíván, de megéri.
8/12 anonim válasza:
Igennn
ha nem úgy élsz akkor mész a pokolba.
Nincs más út csak a biblia Amen
10/12 anonim válasza:
5: Na ezért van öldöklés meg stb. Sokan letojják magasról Istent, és maguk érzéseire hallgatnak, azt teszik, ami nekik jó. Lehet jól esik nekik ahogy megölnek vkit. Hogy miért kéne szeretned és hinned benne? Mert Isten szeret téged (tudom, hogy ájtatos szöveg, de igaz), meg megbocsájtja a bűneeidet, ha ezt kéred tőle. És hogy nem tesz semmit? Én nem egyszer vettem már észre. Figyeld csak, hátha észreveszed az életedben Őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!