Aki megvalósítja a sopadhishesha nirvánát, ő már egy buddha?
"Erre magadtól jöttél rá vagy olvastad valahol?"
Hát talán is-is. Régen biztos olvastam, hallottam. Viszont most ebben így saját tapasztalataim alapján biztos vagyok.
Az viszont biztos hogy van aki nagyon jól leírta már itt is mi a megvilágosodás.
pl itt ennél a kérdésnél a 6-os
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__102..
16,
Szóval tapasztalni azt amik igazából vagyunk, az lenne a sátán fegyvere?
Ha nem azonosulok a saját gondolataimmal, akkor elvesztek valami önmagamból? Vagy rossz útra térek?
Érdekes.
Mindig tanulok valami újat :)
Mik vagyunk igazából? Szerinted?
A sátán a megtévesztés és elhitetés mestere. Először elhúzza előtted a mézes madzagot, a csalit, amire az emberek legnagyobb része ráharap, utána pedig kezdődik a demoralizálás. Minden egyre rosszabb lesz, az emberek meg fogalmuk sincs mitől vagy miért történik ez velük.
#14. Igen, ő nagyon jól összefoglalta (a megadott linken található hozzászólásban).
Sajnos nekem most nem nagyon van időm írni, ezért ha van kedved, írj egy privát üzenetet és akkor meglesz később is egymás elérhetősége. Aztán később hátha lesz több időm.
Tudom, az idő illúzió. :)
(Azon dolgozom, hogy megszűnjön az illúzió.:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!