Sokszor hallom, hogy a Bibliát cannonizálták de nem teljesen értem, hogy egy mai nagy multinak hogyan volt bármiféle szerepe 2000 éve?
Figyelt kérdés
Biztosan triviálisnak tűnik a kérdésem, de csak arra tudok gondolni, mint azt hiszem a Porsche esetén, hogy a mai márkajelzés alapján sportautókra gondolunk, de például a második világháborúban ha jól tudom tankokat is gyártottak. Szóval a mai Canon márka az korábban teljesen mással foglalkozott, és akkor vallási szerepet töltött be, most meg a nyomdai iparban van? Mert ez elég abszurdnak tűnik. Köszönöm előre is a segítségeteket!#canon biblia #canonizálták a bibliát #canon gyár bibiliai munkálatok
2021. nov. 28. 10:04
11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, akkor ezt jól benéztem, most rosszul érzem magam, ennyire ostoba is csak én lehetek.
2021. nov. 28. 18:21
12/12 anonim válasza:
Nem vagy ostoba Kedves Kérdező emiatt. Én is rendszeresen benézem, ha a Nikon fényképezőkről, a Nike cipőkről, vagy az éppen az ókori mitológiákról van szó. Ilyenkor mindig felhívom Nikit, az egyik legjobb barátnőmet, aki segít elkülöníteni a hasonló szavak különböző jelentését. Apropó Nikivel megmásztuk anno az Olympos hegyet, ami egy földrajzi tájegység, s képzeld egy Olypus nevű üdítőitallal locsoltuk egymás testét. Épp azon gondolkodom, hogy vegyek-e egy új Olympos milc fényképezőgépet a következő olimpiára🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!