Hová tűnhetett Jézus teste, vagy csontjai? Hátramaradt valami dns? Jézus dnsében vajon van nyoma alatt, hogy természetfeletti, hamár 2000 év ezelőtti?
Figyelt kérdés
2021. jan. 16. 13:40
1/21 anonim válasza:
A Biblia szerint feltámadt harmadnapra, majd felment a mennybe.
2/21 A kérdező kommentje:
Miért nem lehetséges az, hogy egy repülő csészealj volt, és csak félreértették az akkori népek és istennek nézték?
2021. jan. 16. 14:12
3/21 anonim válasza:
Még sose láttam csészealjat repülni, pedig hidd el, van itthon nagyon sok. Meg hát vigyázunk rá, nem röptetjük őket csak úgy, mert eltörtnek könnyen.
4/21 anonim válasza:
"Jézus-Teste"tovább él emberek alkotják.....
5/21 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a repülő alien ufo láthatatlan volt, és úgy tűnt mintha a mennybe ment volna, pedig csak a járműbe ment bele. És ufó invázióval tér vissza Jézus aki egy hibrid-ember volt. Mit gondolsz, hogyan cáfoljátok meg?
2021. jan. 16. 14:20
7/21 A kérdező kommentje:
Ugye tudod, hogy az írók valószínűleg félreértették mert akkor még nem voltak eléggé okosak? Lehet, hogy akkor történt az első kapcsolat az idegenekkel!
2021. jan. 16. 14:31
8/21 anonim válasza:
a "keresztvívő Foreigners-re gondolsz?!? https://www.youtube.com/watch?v=r3Pr1_v7hsw
42ik másodperctől;)
9/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom! Nem értem e szavakat! És mi ez a music???
2021. jan. 16. 15:00
10/21 anonim válasza:
nemlényeges talán nem is ide akartam linkelni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!