Hová tűnhetett Jézus teste, vagy csontjai? Hátramaradt valami dns? Jézus dnsében vajon van nyoma alatt, hogy természetfeletti, hamár 2000 év ezelőtti?
Figyelt kérdés
2021. jan. 16. 13:40
11/21 anonim válasza:
Hidd el, ha űrhajó lett volna, akkor tüzes kemence ragadja el az élő kenyeret...
12/21 anonim válasza:
várj tüzes kemencében voltak Dániel és barátai:Sidrák Misák és Abednego-és valahogy sérülésmentesen túlélték amikor a Hybridtest(ufó?!?) megérkezett....bár ez Ószöv és a választott népen kívül sokan ma már nem értelmezik.....
13/21 A kérdező kommentje:
Az szerintem egy ufó támadás lehetett amikor az űrlényeknek nem tetszett valami.
2021. jan. 16. 15:14
14/21 anonim válasza:
Az is lehet, hogy az egyik apostol kényszer szükségletből megette, csak romantikusabb volt így leírni....
15/21 anonim válasza:
ha nincs feltámadás-nincs váltság mű-nincs,nem lett volna továbbélő kereszténység!!!
16/21 anonim válasza:
A Tórában pl. nincs feltámadás, se váltságmű, mégis él és virul a zsidó vallás.
17/21 anonim válasza:
Szia,
Hát azért túlzás azt állítani, hogy virul.
Ma kb. 14 millióan követik. A kereszténységet pedig 2,2 milliárd ember. Én az egyik legkisebb keresztény felekezethez tartozom mi kb. 20 millióan vagyunk ez a teljes kereszténység 0,5%-a, a judaizmust még ennél is kevesebben követik.
Üdv. Péter
18/21 A kérdező kommentje:
És csak egy milliárd ember, köztük én is a mennybe kerül, a többi mind a levesbe csak mert nem volt bizonyíték számukra?
2021. jan. 17. 10:08
19/21 anonim válasza:
Péter, te most komolyan egy téritő vallás tagjainak számát hasonlitottad egy nem téritő vallás tagjainak számához? :) Keresztény lehet bárki jöttment, zsidónak viszont születni kell. Ennél tőled azért többet vártam volna.
20/21 anonim válasza:
és a zsidó is megtérhet-viszont megtértnek/kereszténynek születni nem lehet...ez elvileg nem "öröklődik".....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!