Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hová tűnhetett Jézus teste,...

Hová tűnhetett Jézus teste, vagy csontjai? Hátramaradt valami dns? Jézus dnsében vajon van nyoma alatt, hogy természetfeletti, hamár 2000 év ezelőtti?

Figyelt kérdés

2021. jan. 16. 13:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha űrhajó lett volna, akkor tüzes kemence ragadja el az élő kenyeret...
2021. jan. 16. 15:06
 12/21 anonim ***** válasza:
várj tüzes kemencében voltak Dániel és barátai:Sidrák Misák és Abednego-és valahogy sérülésmentesen túlélték amikor a Hybridtest(ufó?!?) megérkezett....bár ez Ószöv és a választott népen kívül sokan ma már nem értelmezik.....
2021. jan. 16. 15:10
 13/21 A kérdező kommentje:
Az szerintem egy ufó támadás lehetett amikor az űrlényeknek nem tetszett valami.
2021. jan. 16. 15:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy az egyik apostol kényszer szükségletből megette, csak romantikusabb volt így leírni....
2021. jan. 16. 15:19
 15/21 anonim ***** válasza:
ha nincs feltámadás-nincs váltság mű-nincs,nem lett volna továbbélő kereszténység!!!
2021. jan. 16. 15:48
 16/21 anonim ***** válasza:

A Tórában pl. nincs feltámadás, se váltságmű, mégis él és virul a zsidó vallás.

2021. jan. 16. 21:08
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia,

Hát azért túlzás azt állítani, hogy virul.

Ma kb. 14 millióan követik. A kereszténységet pedig 2,2 milliárd ember. Én az egyik legkisebb keresztény felekezethez tartozom mi kb. 20 millióan vagyunk ez a teljes kereszténység 0,5%-a, a judaizmust még ennél is kevesebben követik.

Üdv. Péter

2021. jan. 17. 09:46
 18/21 A kérdező kommentje:
És csak egy milliárd ember, köztük én is a mennybe kerül, a többi mind a levesbe csak mert nem volt bizonyíték számukra?
2021. jan. 17. 10:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Péter, te most komolyan egy téritő vallás tagjainak számát hasonlitottad egy nem téritő vallás tagjainak számához? :) Keresztény lehet bárki jöttment, zsidónak viszont születni kell. Ennél tőled azért többet vártam volna.
2021. jan. 17. 11:39
 20/21 anonim ***** válasza:
és a zsidó is megtérhet-viszont megtértnek/kereszténynek születni nem lehet...ez elvileg nem "öröklődik".....
2021. jan. 17. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!