A Biblia hogy tudta ilyen pontosan megjósolni, hogy mind meg leszünk jelölve és a jel nélkül semmihez nem lesz jogunk?
Kedves kérdező a következőket ajánlom olvasmánynak:
Szeberényi: Molekuláris sejtbiológia
Ádám Veronika:Orvosi biokémia
19
Te hülye vagy. Ha benne van akkor egyértelmű, hogy nanotechnológiát nyomnak belénk! Ennek nem tudom mi orvosi oka lehet.
"Ha benne van akkor egyértelmű, "
Mégis miért lenne egyértelmű????????? Magyarázd már el hol? milyen folyamatokban kell bármilyen technológiához is ez az enzim?
"nanotechnológiát nyomnak belénk! "
Szerinted mit is csinál az a nano cucc benne? Nem tudom melyik scifi sorozatot nézted de nem tartunk ott.
24
A Moderna oldalán például hajts végre egy keresést a szabadalmak között!?
Linkeld, nem érek én erre rá.
De akkor mégis fel van tüntetve hivataloson, hogy használják a luciferázt?
26
A hivatalosan közöltből kifelejtették.
De ha megkeresed megtalálod.
Kérlek értsd már meg.
Kérdező
"A Moderna oldalán például hajts végre egy keresést a szabadalmak között!?"
Meg volt. Nekem nem dobot semmit.
Várom továbbra is a 23. ban feltett kérdésekre a választ.
Most még a név is bejött, hogy az emberiség ellenségének nevével fognak mindenkit megjelölni, ami nem más mint a hivatalos összetevők listájában nem szereplő, de a vakcinákba mégis belekevert LUCIFERÁZ
Bakker.
Egy, a kérdés, hogy honnan tudod, hogy benne van, és hogy miért. Hogy jön ide a kommunikáció? Mivel, kivel,ki kommunikálna,s miért pont ezzel a luciferáz cuccal?
Az emberiség ellenségének a neve? Lucifer simán annyit jelent, hogy fényhozó, ha ez olyan enzim, ami foszforeszkál, ahogy írták, akkor nyilván ezért lett ez a neve.
"De ha megkeresed megtalálod."
Te megkerested? Megtaláltad?
Akkor mi a búbánatért nem vagy képes idelinkelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!