A Biblia hogy tudta ilyen pontosan megjósolni, hogy mind meg leszünk jelölve és a jel nélkül semmihez nem lesz jogunk?
STOP SZENTjánosogár! mert van benne LUCIferin.
Amugy a luciferáz egy enzim, vagyis biokatalizátor. A luciferin luciferáz rendszer cuki világító, fénykibocsájtó organizmusokban fordul elő. Én be vagyok oltva de sajnos nem világítok, lehet felveszem a harmadik oltást hátha majd utánna.
Pont erről szól a kérdés. A kérdező szerint ez most történik (vagy nagyon hamarosan be fog következni), és azt szeretné tudni, hogy a Bibliában ez meg van jósolva vagy sem.
Ha te is olvasod a Bibliát, és nem tudod eldönteni, akkor a válasz nem.
Néha kezdem azt érezni, hogy ez a vírus IQ alapján szelektálja az emberiséget.
Sajnos páran rajtuk kívül is áldozatul esnek, őket tényleg sajnálom.
Lehet a biblia azt jósolta meg hogy az emberek agya elkezd zsugorodni és lesznek a normálisak meg a retardáltak.
A vakcinázás még nem a fenevad bélyege. Nincs még porondon az antikrisztus. Ha óvakodsz a génterápiás típusú vakcinától, oltassál a hagyományos technikájúval (kínai). Márha a munkahelyed kötelez.
Én keresztényként ott fogom lehúzni a rolót, amikor a kezembe akarnak valamit ültetni a pénzügyi tranzakciók feltételeként.
"Hogy mire föl kell egy vakcinába ilyen fluoreszkáló enzim azt ti mondjátok meg, hacsak nem valamilyen eszközökkel való kommunikációra."
1.
Honnan is tudod hogy van benne?
2.
Ha van benne akkor menj el a közeli egyetemre keres egy biokémikust és kérdezd meg.
3.
" hacsak nem valamilyen eszközökkel való kommunikációra"
Hogy mi van??????
Már hogy a rézfán fütykölőben járulna ez hozzá bármilyen kommunikációs dologhoz???????????????
Ha be is adnának neked ilyen enzimet akkor is elég gyorsan lebomlana csak a szervezetedben. Nem kezdenél el tőle világítani vagy hasonlókat. Semmilyen kommunikációra nem alkalmas.
Amilyen injekciós tűkön keresztül adják az oltást azon még chipet sem tudnak beadni. Főleg nem olyat amivel kommunikálni lehetne vagy tudna bármilyen értelmes dolgot csinálni.
Ha már ennyire vad a fantáziád vagy ennyire hiszékeny vagy akkor legalább néz utána a dolgoknak. Persze normális forrásokból. Ne a téveszmés/paranoidskizofrén.com -on tájékozódj.
16
Hehe na itt van elásva. Hogy még te sem tudod, hogy benne van vagy nincs. Akkor ekkora bizonytalanság közepette miért van ilyen nagy szád?
Miért nem azt kutatod ki, hogy a hivatalos összetevők listájában miért nem volt leközölve!
De ha nincs benne a hivatalos összetevők listájában, mégis honnan veszed, hogy benne van? :D
Mert azt olvastad az újvilágtudat blogon? :D
Vagy Németh Sanyi bácsi a szektában azt mondta? :D
"Miért nem azt kutatod ki, hogy a hivatalos összetevők listájában miért nem volt leközölve!"
Nem vagyok paranoid skizofrén és mert nem ez a területem. Így kezdetnek ezért.
"Hogy még te sem tudod, hogy benne van vagy nincs. Akkor ekkora bizonytalanság közepette miért van ilyen nagy szád?"
Ha benne van akkor annak van valamilyen orvosi oka amiért belerakták. Valamiért kell bele hogy működjön az anyag.
Nem ez a területem de annyi ismerettel rendelkezem hogy tudjam ezzel nem tudnának semmilyen általad elképzelt dolgot csinálni. Ez csak egy újabb dolog amivel a nagyon hiszékenyeket be lehet csapni mert a hamis infókat nagyon jól megtaláljátok de utána leragadtok és nem néztek utána hogy vajon van-e egy csepp valóság tartalma is annak amit olvastatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!