Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Igaz, hogy meg akarták ölni...

Igaz, hogy meg akarták ölni Jézust?

Figyelt kérdés

Nem tudom elhinni, hogy ott van valaki, akit Mesternek szólítanak, mert az a mestersége, hogy feltámaszt embereket, erre jön valaki, aki kitalálja, hogy ő majd megöli.

Szeretném látni az értelmes tekintetét az ötletgazdának. Mire gondolhatott?...

2021. nov. 21. 02:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak meg akarták ölni, meg is ölték.
2021. nov. 21. 02:50
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért tartom trollkérdésnek, mert nem tudom elhinni, hogy akár egy tízéves gyerek is ne látott volna keresztet, rajta Jézussal, és ne hallotta volna a történetet a keresztre feszítésről (akár vallásos a család, akár nem).
2021. nov. 21. 03:39
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok szpoilerezni, de Jézust megölték a zsidók.
2021. nov. 21. 06:42
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez bizony igaz.
2021. nov. 21. 06:53
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a történet szerint megölték Jézust.
2021. nov. 21. 06:58
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el az egyik evangéliumot, aztán megérted miért ölték meg, és miért tervezték már korábban is többször.
2021. nov. 21. 07:11
 7/28 belapus ***** válasza:
61%
A római helytartó hozta meg a halálos ítéletet, amelyet római katonák hajtottak végre.Ebből kicsit körülményes arra következtetni, hogy a zsidók ölték volna meg, de biztosan van az a hiátus, amely ezt lehetővé teszi.
2021. nov. 21. 07:26
 8/28 anonim ***** válasza:
12%

A muszlimok szerint nem ölték meg Jézust. Helyette màst feszítettek keresztre tévedésből.

Hatalmas Allah nem szokta prófétàit veszni hagyni.

2021. nov. 21. 09:41
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Az evangéliumban pontosan választ kaphatsz a kérdésre. A Mester ahogy írod részt vett farizeusok meghivasán ahol az igazi illemet tanította nekik, ami számukra kioktatólag hatott és megszégyenítőleg.

(hiuság)

Továbbá, tömegek kísérték gyógyító útjait, amit a papok tudtak. (Írigység, féltékenység)

Feltámasztotta Lázárt, amit a zsidó vallás tilt. Egyrészt ne bolygassuk a halottakat, másrészt tilos varázsolni. No erre tépte meg a főpap ruháját, meddig várjunk még, INKÁBB EGY VESSZEN EL MINTHOGY ISTEN AZ EGÉSZ ZSIDÓ NÉPET ELVESZITSE EK, EGY MIATT.

(dölyfösség)

A főpap rendeletére fogták el, és mivel nem volt a zsidóknak hatalmi szervünk, azért átadták a rómaiaknak, beperelve Krisztust.

Ha te elkapsz engem ártatlanul és atadsz a biroságra, ami elitél engem, akkor ki ítélt el engem? Te ítéltél el! A bíróság segítségével. Azaz az akkori zsidók a felelősek Krisztus kivégzéséért.

2021. nov. 21. 09:50
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom elhinni, hogy ott van valaki, akit Mesternek szólítanak, mert az a mestersége, hogy feltámaszt embereket, erre jön valaki, aki kitalálja, hogy ő majd megöli."

Nem is ezért ölték meg, egészen más oka volt. Próbáld egyszer elolvasni a Bibliát, mind jobban járunk. Te megtudod az igazságot, mi pedig mentesülünk az ilyen ostoba kérdésektől

2021. nov. 21. 09:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!