Igaz, hogy meg akarták ölni Jézust?
Nem tudom elhinni, hogy ott van valaki, akit Mesternek szólítanak, mert az a mestersége, hogy feltámaszt embereket, erre jön valaki, aki kitalálja, hogy ő majd megöli.
Szeretném látni az értelmes tekintetét az ötletgazdának. Mire gondolhatott?...
A muszlimok szerint nem ölték meg Jézust. Helyette màst feszítettek keresztre tévedésből.
Hatalmas Allah nem szokta prófétàit veszni hagyni.
Az evangéliumban pontosan választ kaphatsz a kérdésre. A Mester ahogy írod részt vett farizeusok meghivasán ahol az igazi illemet tanította nekik, ami számukra kioktatólag hatott és megszégyenítőleg.
(hiuság)
Továbbá, tömegek kísérték gyógyító útjait, amit a papok tudtak. (Írigység, féltékenység)
Feltámasztotta Lázárt, amit a zsidó vallás tilt. Egyrészt ne bolygassuk a halottakat, másrészt tilos varázsolni. No erre tépte meg a főpap ruháját, meddig várjunk még, INKÁBB EGY VESSZEN EL MINTHOGY ISTEN AZ EGÉSZ ZSIDÓ NÉPET ELVESZITSE EK, EGY MIATT.
(dölyfösség)
A főpap rendeletére fogták el, és mivel nem volt a zsidóknak hatalmi szervünk, azért átadták a rómaiaknak, beperelve Krisztust.
Ha te elkapsz engem ártatlanul és atadsz a biroságra, ami elitél engem, akkor ki ítélt el engem? Te ítéltél el! A bíróság segítségével. Azaz az akkori zsidók a felelősek Krisztus kivégzéséért.
"Nem tudom elhinni, hogy ott van valaki, akit Mesternek szólítanak, mert az a mestersége, hogy feltámaszt embereket, erre jön valaki, aki kitalálja, hogy ő majd megöli."
Nem is ezért ölték meg, egészen más oka volt. Próbáld egyszer elolvasni a Bibliát, mind jobban járunk. Te megtudod az igazságot, mi pedig mentesülünk az ilyen ostoba kérdésektől
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!