Miért bűn ellentétes neművel egy háztartásban élni ha nem feleség?
Egy háztartásban? Ez miért bűn, ki mondta? Én szobát bérlek egy 7 szobás házban, vannak nők is egyik anyám lehetne. Egy "háztartásban" élni nem azt jelenti mi rendszeresen dugunk!
Itt nem az együttélésről van szó, hanem a szexről
Igen, vagy kiforgatod, vagy debil vagy.
Teljesen egyértelmű amit mond, mert részletezi is, amennyire lehet egy ilyen rövid adásban. Hodász itt arról beszél, ha valaki a barátnőjével él együtt, idézem "életvitelszerűen csinálom", ki is emeli, hogy "a tízparancsolat tiltja", tehát paráznaság.
Ha valakinek ellenkező nemű lakótársa van, de nincs köztük szexuális viszony, azzal nincs semmi baj. Sőt ellenkező nemű szülővel, testvérrel is általában együtt élnek az emberek, egy háztartásban.
"Együtt élsz a barátnőddel" Ebbe benne van hogy a barátnő oké, az együttéléssel van szó, a szex ide nem tudom hogy jön, mivel ahhoz együtt se kéne élni elég egy délután bőven. Meg persze egy pap aki a nemi életről is készít videót nyilván itt ennyit mondana, az együttélés nem jelent szexet, nem tudom ezt hogy rakjátok össze.
Persze lehet úgy, hogy aki nem házasodik meg az mindenkivel dug össze vissza, én is megkaptam már, hogy olyan nincs, hogy valaki házasságon kívül dug, mert akkor az össze vissza dug, ne hazudjak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!