Mikor tér vissza (lehetséges legkorábbi időpont) Jézus?
Eredetileg azt gondolták, hogy még az első században visszatér.
Azóta is várjuk...
mávval jön lehet
nemrég újjították fel a nyugatit meg a metrókat, szóval lehet nemsokára jön :D
4 szánalmas vagy! Minden atom? Tényleg azon belül?!? Várj nem minden atom kicsit segítek
Az univerzum 95% sötét anyag illetve energia a maradék 5% az anyag
Pontosabban 69% sötét energia és 26% sötét anyag!
Na most ebből a világunk nagyja energia illetve anyag amit nem látunk nem tudunk vizsgálni
Nem vagyunk a bolygók rokonai ez túl nagy res… valamint sorolom mennyi bolygo van a galaxisban és még is eddig csak mi vagyunk itt!!! Nagyon megy az űr kutatás és az élet kutatás!
A mi bolygónk fele annyi idős mint a világ egyetem azaz 7 milliárd eves a föld!
Valamint magyarázd el az ôsrobbanas előtti időszakot amikor nem volt anyag tér-idő kölcsönhatások sem!
Valamint nem minden van atombol hanem részecskékből és energiából illetve hullámból! Nagyon kevés vagy te még ehhez
És akkor ott vannak a fekete lyukak amik hasadások a tér-időben
Ott van még a húr elmélet miszerint minden húrókból áll!
A feketelyukak elszívják az anyagunkat de nem találjunk ezt az anyagot jelenleg sehol sem!
Hagyd ezt az ateizmus dogmát mert csak bizonyítod hogy sem a tudományhoz sem a valláshoz nem értesz! A tudomány ki tudja mondani hogy isten nem létezik? Jelenleg nem tudja sem pedig bizonyítani!
A húr elmélet viszont teret ad egy isteni alkotónak ahogy az ősrobbanás is amikor a “semmiből” lett minden
Meg ahogy mondtam a tudományhoz szegény ember vagy…
A feltámadás nem szó szerint kell értelmezni ez egy utalás volt arra hogy majd jön egy hasonló ember
Ugyan az au eset amikor azt mondja hogy 3 nap alatt felépít egy templomot (amit akkor 40-80 év alatt építettek) ekkor a testérôl beszelt hogy a templom benne van mert mit csinálunk a templomban? Gyakoroljunk a vallást!
Ahogy mondtam mind a teológia hoz mind a tudományhoz kevés vagy
"4 szánalmas vagy! Minden atom? Tényleg azon belül?!?"
Ezt írtam: "Hiszen minden látható dolog atomból áll."
Butácska. :D Értelmezd, amit írtam. Minden látható dolog atom. A sötét energia és anyag, az nem látható. Csak azokat a dolgokat látjuk, amit a fény megvilágít. Észlény. :D
Tessék, tanulj kis fizikát. Nagyon elvagy tévedve ember.
https://www.youtube.com/watch?v=dnL8j6Bh9ks
"Meg ahogy mondtam a tudományhoz szegény ember vagy…"
Biológus vagyok kedves. Jóval többet tudok, mint az átlag, vagy mint te. A probléma, hogy az alaptudása az embereknek gyér. Jézusnak volt kb 12 testvére. Életében nem beszélt Istenről, vagy menyországról. Tessék megkérdezni történészeket, akik ebben kutattak és kutatnak. Be van sok minden bizonyítva, csak ki kéne nyitni a szemét mindenkinek.
Az, aki pedig a Bibliára hivatkozik bármire is, az tényleg mentálisan nem beszámítható. Szóval ilyenek véleményére senki nem fog adni sosem. :D Ideje felnőni.
Ja persze biológus na meg a biológus az fizikus nem? Hogyne -.-“
Kis fizikát… felolem lehetsz “biológus” de
1. Valszeg a biológiából is többet tudok
2. A fizikarol meg még többet 😂😅
Jelenleg olyannal állsz szemben aki 4-5 éves kora óta tanul fizikát biológiát kémiát
Biológus vagy? Ok mennyi tapasztalattal? 5 év? Nekem mondjunk van már több mint 15 év tapasztalatom (Bocsi valaki zseninek születik csak azért nem mentem tudományos pályafutásra mert abból nincs pénz a legjobban fizető pálya jelenleg az elméleti fizikus nettó 900 körül de úgy hogy szakma csúcsa Bocsi családi vállalkozásként amit együtt építettünk ki valamivel többet keresek…
És milyen biológus vagy kérlek szépen mert ez nem így megy 😂😅 szakterületek vannak pl mikro, corpologiai, állati, természet, tengeri, növény, dns stb stb stb
Területenként is qurva más az egész tanulmány és képesítés köztük is a mikro keres a legjobban mert komoly szerepe van a gyógyszeriparban…
Aki a Bibliára hivatkozik? Igen igen nem is emiatt alakult át az egész világ felfogás és a történelem is ugye? Ennyi ereje van egy esti mesének 😂😅
És ha már a szavakon lovagolsz nem minden látható dolog atombol áll mert az energia és a hullám te ész lény az nem részecske!
Valamint nagyon sok olyan részecske van amik nem alkotnak atomokat! Ilyen pl a neutrínó vagy maga a fotón
Az energia és a hullám nem látható. :D Nem érdekel kisgyerekek véleménye. Az írásdoból le lehet szűrni, hogy valami nem oké. Vagy troll vagy, vagy egy tapasztalatlan tinédzser.(ha pedig nem, akkor mentálisan beteg). Akik érvelés nélkül válaszolnak valamire, azoknak a véleménye egyelő a 0-val. Illetve, akik már átmennek személyeskedésebe, ott is elég súlyos problémák vannak. Ez még egy gyerektől elfogadható, de felnőtt embertől nem.
"Bocsi valaki zseninek születik csak azért nem mentem tudományos pályafutásra mert abból nincs pénz a legjobban fizető pálya jelenleg az elméleti fizikus nettó 900 körül de úgy hogy szakma csúcsa Bocsi családi vállalkozásként amit együtt építettünk ki valamivel többet keresek…"
A lelki sérüléseidet és a traumáidat pedig kezeltesd pszichológussal. Ha tényleg nem vagy troll, akkor azért vannak súlyos problémák. Azt sem értem, hogy mit bizonygatsz nekem? Ez egy virtuális világ, köze nincs a valósághoz. Azért írtam, hogy kérdezz szakembert, ha nekem nem hiszel.
"Igen igen nem is emiatt alakult át az egész világ felfogás".
Ja pontosan. Kb 100 évvel visszatartotta a tudomány fejlődését. Ennyit tett. A kereszténység nem segített, hanem ártott az emberiségnek. Tanulj még azért sokat, mert messze vagy a valóságtól. Az ilyen szilánkos tudású emberekből lesznek a jó kis manipulátorok. Homeopátia és társai. Sok agyalágyult bolond. Kiragadnak pár dolgot és azt hiszik, hogy értenek is hozzá. Mindegy, részemről lezártam. Kölköknek a szavára úgy sem ad senki. Majd egyszer olvasd vissza ezt évek múlva, akkor majd jókat fogsz cringelni. Ha meg felnőtt ember vagy, akkor keress fel szakembert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!