Keresztény emberek szerintetek miért mutatja nevetve a Pápa a sátán jelét nyilvánosan?
"Bele sem gondolsz, hogy a dél-amerikai születésű pápának nem sok köze lehet az ázsiai kultúrához?"
A pápa mellett álló személy, aki mutatja neki ezt a jelet, elég ázsiai kinézetű, de minek belegondolni ilyen apróságokba.
"Annál több az európaihoz, amiben ez a kézjel egyértelmű jelentésű."
Nem bír egyértelmű jelentéssel, nem kapcsolódik az európai kultúrához semmilyen szempontból.
Én beszéltem egy sükettel és ő mesélte hogy jelnyelven ez a kéz tartás azt jelenti hogy "I love you".
Ha kombinálod az I,L,Y kézjeleket akkor kapod ezt.
Így van. Ha rákeresel google-ben arra, hogy love-you gesture, kismillió találatot kapsz pont erre a kéztartásra.
"Bele sem gondolsz, hogy a dél-amerikai születésű pápának nem sok köze lehet az ázsiai kultúrához?"
Tekintve, hogy a kép a Fülöp-szigeteken készült, illetve ahogy te is láthatod, a fülöp-szigetei bíboros áll mellette.
Tudod, ha mondjuk más kultúrájú országba mész, akkor neked is illik úgy viselkedni, ahogy ők. Japánba utazó európai politikusok pl. meghajlással üdvözölik a japánokat, mert náluk ott ez az szokás.
De 16-osnak köszönöm a kiegészítést. Azt én sem tudtam, hogy az angol jelnyelvből van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!