Isten létezik? Te miben/kiben hiszel? És miért?
szóval most azt állítod, hogy te képes vagy megállapítani mi kamu mi nem
milyen metódust használsz arra, hogy megtudd mi természetfeletti, mi nem?
A kommentje alapján a fanatikus nemgondolkodó metódust. Vagyis amire ő rámondja hogy úgy van (vagy valamely vallási vezetője azt mondja), az úgy van és kész.
"Hiszen Allah ugyanaz az Isten aki a Bibliàban is szerepel ! Így aztán esetleg még azt is gondolhatnà valaki hogy keresztény vagyok..."
aha... biztos is
senki nem gondolja, hogy keresztény vagy, de gondolom nem tudtad, hogy van pár sztori a Koránban ami kb. megegyezik azzal ami a Bibliában van
de utánna ne nézz az Ábrahámi vallásoknak, mert lehet valami újat tanulsz
#14 #15:
Mivel a keresztény arabok is Allahnak hívjàk Istent, ugye ezt biztosan tudtàtok ? ;)
Inkább ti vagytok azok akikre ràtok férne hogy utàna nézzetek az àbrahàmi vallàsoknak.
Minden muszlim tudja hogy vannak sztorik amik nagyon hasonlítanak a bibliaihoz.
És vajon miért ???
Mert ugyanaz az Isten küldte kinyilatkoztatásként az Evangéliumot is mint a Korànt. De ezt màr mondtam ugye ? ;)
Abdullah
"Mert ugyanaz az Isten küldte kinyilatkoztatásként az Evangéliumot is mint a Korànt. De ezt màr mondtam ugye ? ;)"
Igen ezt írtam, most mi értelme volt újra megismételni?
"szóval most azt állítod, hogy te képes vagy megállapítani mi kamu mi nem"
Mondjuk úgy, hogy elég alaposan utánajártam a dolgoknak, és a Bibliának van igaza mindenben, szóval nekem elég egyértelmű, hogy ISten információja az emberiség felé
'forrás: bízz bennem haver'
Na ez maga a Biblia.
'Mondjuk úgy, hogy elég alaposan utánajártam a dolgoknak, és a Bibliának van igaza mindenben'
Jól értem, hogy szerinted igaz
- a teremtés ami még a Bibliában sem konzisztens?
- hogy vérré váltak a folyók Egyiptomban?
- hogy Jónás három napig élt egy hal belében
- igazságos és szerető az isten aki
-- gyerekeket tépet szép medvékkel
-- gyerekek és nők lemészárlását parancsolja
-- elevenen elégeti az ellenségeit
-- pártolja a rabszolgaságot
-- megöli Jób rokonait csak a teszt kedvéért
Mert akkor most már értem, hogy mennyire alaposan jártál utána a dolgoknak.
köszi, hogy helyettem leírtad
akik azt állítják, hogy a Biblia igaz vagy sosem olvasta el a bibliát és csak úgy hisz vagy fingja sincs a világról
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!