Isten így is hallja tudja imáim?
Figyelt kérdés
10 éve mikor elsőáldoztam akkor voltam templomban. Megvagyok keresztelve. De viszont itthon bibliázok, imádkozok minden nap. Isten ezt tudja ? Minden nap imádkozom. Szoktam jótékonykodni is.2021. okt. 24. 20:23
21/21 anonim válasza:
Isten mindenképpen hallja az imáidat,ugyanis Ő teremtette az eget és a Földet minden amit látsz,a kezeinek műve.Ő a szivek és a vesék vizsgálója,még a leghalványabb gondolataidat is tudja.A Biblia olvasását ne hagyd abba,de kérj hozzá bölcsességet az Úrtól,hogy értsd is amit olvasol.Jézusra figyelj,arra,hogy miket tanitott(imádkozni is!) és cselekedett,milyen tanácsai vannak az életre.Ez rendkívűl fontos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!